Filmele regizate de Michael Apted

  • Michael Apted

    Michael Apted

    Data nașterii: 10.02.1941
    Decedat: 08.01.2021 (79 de ani)
  • Unlocked (2017)

    Unlocked: Pericol descătușat

    Alice, fostă investigatoare CIA, lucrează sub acoperire la Londra. E reticentă în a reveni la fostul job. Ultima ei anchetă eșuase, neputând opri un atac cu zeci de victime. Cu toate astea, un posibil atac biologic la Londra o face să se răzgândească

    Regia: Michael Apted
    274 16
    6.3
  • Chasing Mavericks (2012)

    Valul perfect

    Inspirat din evenimente petrecute în realitate, filmul spune povestea unui tânăr care ajunge în California de Nord în urmărirea celui mai periculos val de surf. O legendă locală îl ia sub aripa sa. Va câștiga tânărul lupta cu valurile?

    Regia: Michael Apted, Curtis Hanson
    5 1
    7.1
  • The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010)

    Cronicile din Narnia: Călătoria pe mare cu Zori de zi

    Lucy și Edmund Pevensie se întorc în Narnia împreună cu enervantul lor văr Eustace. Aici se întâlnesc iarăși cu prințul Caspian, acum devenit rege, și acesta îi ia într-o aventuroasă călătorie pe nava regală.

    Regia: Michael Apted
    54 0
    6.3
  • Amazing Grace (2006)

    Bunăvoință uimitoare

    William Wilberforce, pionierul luptei împotriva sclaviei, încearcă să ajungă în parlamentul Angliei. Filmul prezintă cariera politică a celui care a reușit să stârnească dispute legate de problema sclaviei nu doar în cercurile politice, ci și...

    Regia: Michael Apted
    16 0
    7.4
  • Enough (2002)

    Destul

    În filmul Destul! - un thriller obsedant, de mare clasă, regizat de Michael Apted, care o are în rolul principal pe JENNIFER LOPEZ - o femeie obișnuită, terorizată de soțul ei posesiv, este nevoită să intre în luptă contra lui

    Regia: Michael Apted
    27 0
    5.8
  • Enigma (2001)

    Un tanar geniu se luta contra cronometru pentru a sparge un cod inamic si pentru a dezlega misterul ce o inconjoara pe femeia iubita.

    Regia: Michael Apted
    18 0
    6.4
  • The World Is Not Enough (1999)

    Lumea nu e de ajuns

    Bond (Pierce Brosnan) trebuie sa previna o explozie nucleara intr-una din cele mai mari conducte de petrol a lumii si sa o protejeze pe Elektra (Sophie Marceau), mostenitoarea afacerilor cu petrol ale unui miliardar ucis.

    Regia: Michael Apted
    65 0
    6.4
  • Extreme Measures (1996)

    Soluții extreme

    Guy este stupefiat de un pacient dezbracat, adus in stare de soc, care prezenta simptome dintre cele mai ciudate. Pacientul moare si Guy nu reuseste sa afle nimic despre identitatea cadavrului pentru ca dosarul lui dispare din evidentele spitalului.

    Regia: Michael Apted
    16 0
    6.2
  • Blink (1994)

    Imaginea crimei

    Emma este o tânără oarbă căreia, în urma unei operaţii extrem de complexe, îi este redată vederea, dar care, o dată cu această operaţie începe să se confunte cu diverse probleme. O serie de crime şi de violuri încep să aibă loc, iar victimele sunt...

    Regia: Michael Apted
    6 1
    6.2
  • Nell (1994)

    Nell cea sălbatică

    Nell trăiește izolată, într-o cabană din munți, împreună cu mama ei, singurul om pe care l-a cunoscut vreodată. Nell va fi descoperită de doctorul Jerome. Ceea ce îl intrigă cel mai mult pe doctor este limbajul straniu pe care îl folosește copila

    Regia: Michael Apted
    9 1
    6.5
  • Thunderheart (1992)

    Inimă de tunet

    In anii '70, un tanar agent FBI este trimis sa rezolve un caz intr-o rezervatie indiana. El incepe sa caute adevarul si descopera un complot al politiei locale impotriva activistilor din rezervatie.

    Regia: Michael Apted
    11 0
    6.8
  • Class Action (1991)

    Proces de conștiința

    Jeb Ward este un avocat specializat in cazuri dificile, pe care alti avocati de obicei le refuza. El are un client care da in judecata o companie auto, pentru o problema de securitate. Din cauza unei defectiuni la sistemele masinii, clientul a...

    Regia: Michael Apted
    9 2
    6.4
  • Gorillas in the Mist (1988)

    Printre Gorile

    O drama remarcabila in care Sigourney Weaver, in rolul lui Dian Fossey, calatoreste in mirifica Africa, unde are parte de aventuri periculoase dar romantice, se indragosteste si isi risca viata incercand sa salveze gorilele, pe cale de disparitie.

    Regia: Michael Apted
    8 0
    7.0
  • Critical Condition (1987)

    La limita

    Eddie este un fost puscarias care ajunge din nou in sala de tribunal, de data aceasta in urma unei inscenari. Invocand nebunia temporara, Eddie spera sa scape de pedeapsa, dar ajunge sa fie internat intr-un spital, pentru un examen psihiatric.

    Regia: Michael Apted
    9 1
    5.3
  • Gorky Park (1983)

    Parcul Gorki

    Rusia anilor ’80, in plina perioada comunista. In parcul Gorki din Moscova sunt gasite trei cadavre. Una dintre victime este din America. KGB-ul declanseaza o ancheta, condusa de Arkadi Renko. Acesta descopera o adevarata conspiratie.

    Regia: Michael Apted
    24 1
    6.7