Filmele regizate de Michael Bay

  • Michael Bay

    Michael Bay

    59 de ani
    Data nașterii: 17.02.1965
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Ambulance (2022)

    Ambulanța: Salvare contracronometru

    În doar câteva ore pe străzile din L.A., trei vieți se schimbă pentru totdeauna.

    Regia: Michael Bay
    175 15
    6.1
  • 6 Underground (2019)

    6 din umbră

    Care este avantajul de a fi mort pentru toată lumea? Nu pentru că vrei să fugi de șef, de fost sau chiar pentru a șterge un cazier. Avantajul este... libertatea. Libertatea de a lupta împotriva nedreptății și răului care bântuie în lumea noastră.

    Regia: Michael Bay
    203 32
    6.1
  • Transformers: The Last Knight (2017)

    Transformers: Ultimul cavaler

    Planeta de origine a lui Optimus Prime este moartă. Ceea ce îl mâhnește pe Optimus este faptul că el e responsabil pentru moartea planetei. Găsește o cale de a o readuce la viață, însă pentru asta va avea nevoie de un artefact aflat pe Pământ.

    Regia: Michael Bay
    396 44
    5.2
  • 13 Hours (2016)

    13 ore: soldații secreți din Benghazi

    13 Hours este o dramă desfășurată în lumea militanților islamici și a misiunilor diplomatice și militare americane.

    Regia: Michael Bay
    80 3
    7.3
  • Transformers: Age of Extinction (2014)

    Transformers: Exterminarea

    Rasa umană încearcă să se refacă după evenimentele din Transformers: Dark of the Moon, iar Autoboții și Decepticonii au dispărut cu toții de pe fața Pământului. Însă, un grup de ingenioși și puternici oameni de afaceri, forțează limitele tehnologiei.

    Regia: Michael Bay
    104 2
    5.6
  • Pain & Gain (2013)

    Trage tare și te scoți

    Comedie bazată pe incredibila poveste adevărată a unui grup de instructori de fitness din anii '90 de la Miami care, în goana lor după Visul American, decid să dea o lovitură care ia o cale extrem de periculoasă

    Regia: Michael Bay
    39 7
    6.4
  • Transformers: Dark of the Moon (2011)

    Transformers 3

    Atacul decepticonilor începe! Optimus Prime și echipa lui de autoboți încearcă să le facă față pentru a 3-a oară. Vor reusi? The Fallen și Megatron își vor uni forțele și îi vor distruge? Sau autoboții vor supraviețui?

    Regia: Michael Bay
    104 0
    6.2
  • Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

    Transformers: Răzbunarea celor învinși

    Bătălia pentru Pământ tocmai s-a încheiat, însă bătălia pentru Univers abia a început. După reîntoarcerea pe Cybertron, Starscream preia controlul asupra Decepticonilor şi este hotărât să se întoarcă pe Terra cu forţe crescute

    Regia: Michael Bay
    105 0
    6.0
  • Transformers (2007)

    Transformers - Războiul lor în lumea noastră

    Pe planeta Cybertron traiesc doua rase de roboti. Transformatorii sunt separati in doua tabere: Autobotii cei buni si drepti, condusi de Optimus Prime (a carui deghizare este o camioneta rosie cu 18 roti), si cruzii Decepticoni, condusi de Megatron.

    Regia: Michael Bay
    118 0
    7.0
  • The Island (2005)

    Insula

    Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) descopera cu stupoare ca el si locuitorii unei insule sunt de fapt clone si sunt tinuti in viata doar pentru a se putea folosi organele lor pentru transplanturi. Impreuna cu frumoasa Jordan (Johansson) el evadeaza.

    Regia: Michael Bay
    79 3
    6.8
  • Bad Boys II (2003)

    Băieți răi 2

    Detectivii de la sectia narcotice Mark Lawrey si Marcus Burnett sunt repartizati sa investigheze o retea de distributie a unui drog puternic care a ajuns in Miami. Ei descopera o conspiratie de proportii in care este implicat un mare mafiot.

    Regia: Michael Bay
    104 4
    6.6
  • Pearl Harbor (2001)

    Într-o dimineață liniștită de duminică, avioane de luptă japoneze au brăzdat cerul, lansând un atac surpriză asupra forțelor armatei americane din Pearl Harbor, Hawaii. Această zi a aruncat SUA în plin război, schimbând cursul istoriei.

    Regia: Michael Bay
    Oscar-uri:
    116 3
    6.2
  • Armageddon (1998)

    Armaghedon

    Un asteroid se indreapta spre Pamant. Dan are o singura solutie pentru a impiedica Apocalipsa: sa trimita un echipaj care sa distruga asteroidul. Echipajul va fi format din Harry Stamper si echipa lui de tacaniti, cei mai buni expertii in foraje.

    Regia: Michael Bay
    75 2
    6.7
  • The Rock (1996)

    Fortăreața

    Generalul Hummel, fost combatant in Vietnam, nemultumit pentru ca autoritatile nu au recompensat cum se cuvine familiile soldatilor morti in timpul operatiunilor militare, sechestreaza un grup de turisti intre zidurile fostei inchisori Alcatraz.

    Regia: Michael Bay
    66 2
    7.4
  • Bad Boys (1995)

    Băieți răi

    Intr-o noapte torida de vara, e furata o cantitate uriașă de heroina, de 100 de milioane de dolari, chiar din incaperea destinata depozitarii dovezilor. Marcus si Mike, doi detectivi cam trasniti vad in rezolvarea acestui caz sansa vietii lor.

    Regia: Michael Bay
    86 1
    6.8