Filmele regizate de Michael Caton-Jones

  • Michael Caton-Jones

    Michael Caton-Jones

    66 de ani
    Data nașterii: 15.10.1957
    Locul nașterii: Broxburn, West Lothian, Scotland, UK
  • Asher (2018)

    Regia: Michael Caton-Jones
    48 14
    5.5
  • Basic Instinct 2 (2006)

    Instinct primar 2

    Scriitoarea Catherine Tramell are din nou probleme cu legea, si Scotland Yard il insarcineaza pe doctorul psihiatru Andrew Glass sa-i faca o evaluare. Dar, la fel ca detectivul Nick Curran, Glass este ademenit intr-un joc periculos al seductiei.

    Regia: Michael Caton-Jones
    43 4
    4.4
  • Shooting Dogs (2005)

    Masacru în Ruanda

    Bazat pe fapte reale, filmul prezinta povestea unui preot catolic si a unui profesor de engleza care sunt prinsi in mijlocul genocidului din 1994 din Ruanda. Ei trebuie sa aleaga daca sa ramana cu sutele de refugiati care vor fi masacrati sau sa...

    Regia: Michael Caton-Jones
    4 0
    7.6
  • City by the Sea (2002)

    Amprenta unui asasin

    Inspirat de „Mark of a Murderer”, articol scris de Mike McAlary (ziarist laureat al premiului Pulitzer), filmul „Amprenta unui asasin” spune cutremurătoarea poveste a unui devotat ofiter de politie, care descoperă ca suspectul principal in crima...

    Regia: Michael Caton-Jones
    10 3
    6.1
  • The Jackal (1997)

    Șacalul

    Dupa ce directorul FBI Carter Preston si ofiterul de politie Valentina Koslova reusesc sa elimine un cap al mafiei rusesti, acestia sunt amenintati cu moartea chiar de fratele celui rapus, care promite sa se razbune in cel mai crud mod cu putinta.

    Regia: Michael Caton-Jones
    54 2
    6.4
  • Rob Roy (1995)

    Povestea celebrului Rob Roy (Liam Neelson), un scotian mandru si drept, care pune la mare pret familia si incearca sa aduca bunastare in randul celor pe care ii conduce.

    Regia: Michael Caton-Jones
    30 0
    6.9
  • This Boy's Life (1993)

    Viața acestui băiat

    Caroline, după mai multe relații eșuate, se căsătorește cu un bărbat cu o groază de vicii. Realizează ca le-ar fi fost mai bine fara el. Ceva bun care rezulta totuși: Toby, fiul femeii, e motivat să ajungă pe picioarele lui.

    Regia: Michael Caton-Jones
    22 1
    7.3
  • Doc Hollywood (1991)

    Benjamin Stone (Michael J. Fox) este un tanar doctor ambitios care paraseste Washington-ul si se indreapta spre Beverly Hills unde i s-a oferit o slujba mai buna intr-o renumita clinica de chirurgie plastica. Pentru a evita aglomeratia, Benjamin...

    Regia: Michael Caton-Jones
    13 0
    6.3
  • Memphis Belle (1990)

    Ultima misiune

    In timpul celui de-al doilea razboi mondial, echipajul de pe bombardierul Memphis Belle abia asteapta sa plece acasa dupa ultima misiune. Aceasta este sa bombardeze Dresda, un oras foarte bine aparat.

    Regia: Michael Caton-Jones
    20 1
    6.9
  • Scandal (1989)

    Un important om politic al Angliei este încântat de o tânără dansatoare exotică și o invită să locuiască cu el. Bărbatul îi este prieten și mentor și, la petrecerile private, femeia și prietenele ei cunosc membri importanți ai Partidului Conservator.

    Regia: Michael Caton-Jones
    10 0
    6.4