Filmele și serialele regizate de Michael Crichton

  • Michael Crichton

    Michael Crichton

    Data nașterii: 23.10.1942
    Decedat: 04.11.2008 (66 de ani)
  • The 13th Warrior (1999)

    Al 13-lea războinic

    Ahmad, un curtean arab, conduce un grup de vikingi in tinutul barbarilor din Nord. Este ingrozit de obiceiurile vikingilor. Apoi descopera că este pe lista celor care trebuie sa lupte impotriva terorii ce-i masacra pe vikingi si le devora cadavrele.

    Regia: John McTiernan, Michael Crichton
    72 3
    6.6
  • ER (1994)

    Spitalul de Urgență

    Scenariul: Michael Crichton
    3 1
    7.9
  • Runaway (1984)

    Fugarul

    De la creatorul filmelor “Jurassic Park” si “Sphere” vine si acest thriller SF care iti da fiori. Actiunea se desfasoara in viitor. In urma unui complot sinistru robotii utili sunt transformati in asasini, iar un politist este prins intr-o cursa...

    Regia: Michael Crichton
    14 1
    5.9
  • The Great Train Robbery (1978)

    Marele jaf al trenului

    Un film de aventuri in care il revedem pe James Bond-ul scotian, Sean Connery, unul dintre starurile cele mai iubite si respectate la Hollywood si pe celebrul Donald Sutherland, tatal actorului Keifer Sutherland, fostul logodnic al Juliei Roberts.

    Regia: Michael Crichton
    17 0
    6.9
  • Coma (1978)

    O tânără doctoriţă descoperă ceva straniu - unora dintre pacienţi, relativ sănătoşi, le apar complicaţii inexplicabile în timpul unor operaţii simple. După care ei sunt transportaţi către un institut... necunoscut, pentru a li se purta de grijă.

    Regia: Michael Crichton
    10 0
    6.9
  • Westworld (1973)

    Lumea roboților

    Un parc pentru adulții cu bani care visează la o vacanță de vis, un Disneyland pentru cei mari, numit Westworld, unde roboții sunt un fel de genii ieșite din lampa lui Aladin, capabile să satisfacă orice dorință a vizitatorilor.

    Regia: Michael Crichton
    21 2
    6.9