Filmele regizate de Michael Dowse

  • Michael Dowse

    Michael Dowse

    51 de ani
    Data nașterii: 19.04.1973
    Locul nașterii: London, Ontario, Canada
  • 8-Bit Christmas (2021)

    Un Crăciun de 8 biți

    Filmul este o poveste amuzantă și emoționantă despre aventurile din copilărie. Acțiunea are loc în Chicago la finalul anilor 1980 când Jake Doyle, un băiat în vârstă de 10 ani, încearcă să facă rost de cel mai nou și cel mai tare sistem de jocuri...

    Regia: Michael Dowse
    20 3
    6.7
  • Coffee & Kareem (2020)

    Coffee și Kareem

    Un polițist modest din Detroit trebuie să facă echipă cu tânărul fiu al prietenei lui după ce, la prima lor încercare de a se apropia, descoperă o conspirație criminală.

    Regia: Michael Dowse
    19 3
    5.2
  • Stuber (2019)

    Stuber: Detectiv de nevoie

    Atunci când Stu, șofer Uber, preia un pasager care se dovedește a fi un polițist aflat pe urmele unui ucigaș, el se regăsește într-o situație dificilă și încearcă cu disperare să fie curajos, să rămână în viață și să-și păstreze rating-ul de 5 stele.

    Regia: Michael Dowse
    140 11
    6.2
  • What If (2013)

    Ce dacă

    După un șir de relații proaste, Wallace decide să nu se mai implice într-o relație romantică. Cu toate acestea, o întâlnește pe Chantry cu care are o legătură instantă. Dar fata are un iubit așa că cei doi vor fi doar buni prieteni.

    Regia: Michael Dowse
    9 1
    6.8
  • Goon (2011)

    Goon (Seann William Scott), un proscris cu pumnul de fier, trece prin grele incercari pentru a ridica o echipa prapadita de hochei in liga semi-profesionista.

    Regia: Michael Dowse
    6 1
    6.8
  • Take Me Home Tonight (2011)

    O noapte de neuitat

    Vara anului 1988 este pe sfârșite în San Fernando Valley, iar Matt, sora lui geamănă Wendy și cel mai bun prieten al lor Barry refuza să își asume responsabilitățile unor adulți, deși sunt la vârsta la care ar trebui să aibă scopuri precise în viață.

    Regia: Michael Dowse
    11 3
    6.3
  • It's All Gone Pete Tong (2004)

    DJ Superstar - Viața la volum maxim

    Frankie Wilde e un DJ de geniu. A ajuns in culmea gloriei. Are fani, o sotie trofeu. o vila trofeu la Ibiza. Viata nu poate fi mai frumoasa pentru el. Ce-i pacat, e ca fericirea nu-i perpetua. Vine ziua in care Frankie descopera ca are soarta lui...

    Regia: Michael Dowse
    4 0
    7.2