Filmele regizate de Michael Lehmann

  • Michael Lehmann

    Michael Lehmann

    67 de ani
    Data nașterii: 30.03.1957
    Locul nașterii: San Francisco, California, USA
  • Flakes (2007)

    Un grup de localnici ratați dezbat misterele istoriei cerealelor și raportul ideal între lapte și fulgi, iar un capitalist local le fură conceptul.

    Regia: Michael Lehmann
    0 0
    5.9
  • Because I Said So (2007)

    Pentru că așa am zis eu

    O mama prea protectoare (Diane Keaton) incearca sa-i gaseasca fiicei ei (Mandy Moore) un barbat potrivit. Solutia este publicarea unui anunt matrimonial pe un site, ceea ce va arunca totul in aer.

    Regia: Michael Lehmann
    6 0
    5.6
  • 40 Days and 40 Nights (2002)

    40 de zile și 40 de nopți

    Un tanar se desparte de prietena lui, si deprimat, jura ca 40 de zile nu va mai face sex cu nimeni. Dar in ultima zi, fosta prietena incearca sa-l faca sa-si incalce juramantul

    Regia: Michael Lehmann
    17 2
    5.6
  • My Giant (1998)

    Gigantul meu

    Sammy (Billy Crystal) e un impresar de mâna a doua care pune pe primul plan cariera, în detrimentul soției. Sammy preferă să plece în România. Aici Sammy îl descoperă pe Max (Gheorghe Mureșan), un uriaș de aproape doi metri jumătate

    Regia: Michael Lehmann
    0 0
    5.0
  • The Truth About Cats & Dogs (1996)

    Cine pe cine iubește

    Janeane Garofalo interpreteaza rolul Doctoritei Abby Barnes, gazda show-lui radiofonic cu intrebari si raspunsuri “Adevarul despre pisici si caini”, care fara sa-si dea seama amageste un ascultator cu vocea ei linistitoare si cu personalitatea ei.

    Regia: Michael Lehmann
    12 1
    6.3
  • Airheads (1994)

    Ești în aer!

    Chazz, Rex si Pip sunt convinsi ca au ceva de spus in muzica. Impreuna au alcatuit o formatie si spera sa cucereasca lumea. Dar nimeni nu e dispus sa le asculte inregistrarile, asa ca insceneaza un atac armat si o luare de ostatici.

    Regia: Michael Lehmann
    7 1
    6.2
  • Hudson Hawk (1991)

    Hawkins, cel mai faimos hot din lume, a iesit din inchisoare si e decis sa nu recidiveze. Iata insa ca nu poate rezista santajului pus la cale de un cuplu de ultra bogati, care vor sa fure pentru ei trei obiecte create de Leonardo da Vinci.

    Regia: Michael Lehmann
    34 1
    5.7
  • Heathers (1989)

    Scoala tinerilor asasini

    Liceul Westerberg este dominat de trei june bogate, frumoase si rautacioase, care au acelasi prenume -Heather. Mana lor dreapta este Veronica. In scoala isi face aparitia aratosul Jason Dean, care o atrage pe Veronica intr-un periculos joc al mortii.

    Regia: Michael Lehmann
    15 1
    7.2