Filmele regizate de Michael Miller

  • Michael Miller

    Michael Miller

  • A Perfect Stranger (1994)

    Străina

    Un tragic triunghi amoros. Cea mai puternica abnegatie ii conduce la cea mai cutremuratoare tradare. De ani de zile, frumoasa Raphaella Phillips a avut o casatorie ca in basme cu John Henry, un diplomat bogat si influent, dar mult mai in varsta.

    Regia: Michael Miller
    2 0
    6.1
  • Once in a Lifetime (1994)

    O dată în viață

    O poveste despre speranta pierduta si curajul regasit. De Craciun, o scriitoare celebra e grav accidentata pe cand traversa o strada si e internata, in stare critica. Pe patul spitalului, Daphne Fields se intoarce in timp, rememorand trecutul.

    Regia: Michael Miller
    1 1
    6.1
  • Heartbeat (1993)

    Pasiuni

    Adrian este casatorita cu un barbat care nu isi doreste sa aiba copii. Cand Adrian ramane insarcinata divortul devine inevitabil. Bill Grant este divortat si marele sau regret este ca a ramas fara familie. Soarta face ca cei doi sa se intalneasca...

    Regia: Michael Miller
    1 0
    5.6
  • Star (1993)

    Vedeta

    Cand Crystal avea 16 ani, si-a pierdut tatal pe care il diviniza, iar viata ei nu a mai fost niciodata la fel. Cu o mama mult prea severa, Crystal pleaca de-acasa fara un ban. Canta intr-un club de noapte din San Francisco, din ce in ce mai apreciata

    Regia: Michael Miller
    0 0
    5.5
  • Palomino (1991)

    O poveste de dragoste din Vestul indepartat, care o are ca eroina pe Samantha, o femeie talentata, parasita de sot. Ea e fortata sa renunte la serviciu, unde este o fotografa apreciata, si se duce la prietena ei, care are o minunata ferma de cai.

    Regia: Michael Miller
    1 1
    5.6
  • Daddy (1991)

    Tatal

    Stradaniile unui barbat de a-si mentine familia unita. Intr-o zi, Sarah isi anunta sotul ca vrea sa-si continue studiile la Harvard, iar Oliver se vede in situatia de a avea singur grija de copii. Fiul cel mare, Benjamin, renunta la scoala.

    Regia: Michael Miller
    0 0
    5.7
  • Roses Are for the Rich (1987)

    Trandafirii sunt pentru cei bogați

    Intr-un orasel din Appalachia, sotul lui Autumn moare intr-o explozie suspecta in mina. Ea jura sa se razbune pe patronul minei, Douglas Osborne si isi dedica viata sa-l distruga, chiar si cu pretul fericirii ei.

    Regia: Michael Miller
    6 2
    6.3
  • Silent Rage (1982)

    Furie ucigașă

    Un experiment medical efectuat de catre trei doctori dintr-un orasel american pe un pacient esueaza si il transforma pe cobai intr-o masina de ucis. Mai mult, de fiecare data cand psihopatul este ranit se vindeca instantaneu.

    Regia: Michael Miller
    15 1
    5.4