Filmele regizate de Michael Ritchie

  • Michael Ritchie

    Michael Ritchie

    Data nașterii: 28.11.1938
    Decedat: 16.04.2001 (62 de ani)
  • The Fantasticks (2000)

    Fantasticii

    Matt și Louisa se iubesc, deși părinții par să se opună Pentru a le pune dragostea la încercare, aceștia cer ajutorul unor artiști de circ ambulant. Inventând un labirint spectaculos, artiștii îi supun pe tineri la probe din ce în ce mai grele.

    Regia: Michael Ritchie
    1 0
    5.6
  • A Simple Wish (1997)

    O dorință simplă

    Anabel este o fetita de opt ani cu o dorinta simpla: ea ar vrea ca tatal ei sa obtina un rol bine platit intr-un musical. Este singura lor sansa de a supravietui in New York, caci, in caz contrar, ei ar urma sa se mute tocmai in Nebraska.

    Regia: Michael Ritchie
    7 1
    5.3
  • Cops and Robbersons (1994)

    Robbersonii și poliția

    După ce poliția descoperă că un asasin al mafiei s-a mutat într-o suburbie liniștită, chiar lângă casa familiei Robberson, aceștia vor să afle ce pune la cale. Așa că organizează o misiune de supraveghere chiar din locuința Robbersonilor.

    Regia: Michael Ritchie
    7 1
    5.2
  • Diggstown (1992)

    Orasul lui Diggs

    Dupa ce iese din inchisoare, Gabriel Caine este gata sa dea lovitura vietii sale intr-un orasel in care toti locuitorii sunt pasionati de box, iar un om de afaceri detine mai mult de jumatate din oras. Provocarea pe care Gabriel o lanseaza nu...

    Regia: Michael Ritchie
    2 0
    6.9
  • Fletch Lives (1989)

    Fletch trăiește

    Fletch (Chevy Chase) primeste ca mostenire un conac, undeva la tara. Noroc si ghinion in acelasi timp, acest conac este mobilul intregului film. Intr-o buna zi, in conacul lui Fletch se petrece o crima dubioasa.

    Regia: Michael Ritchie
    12 0
    6.1
  • The Couch Trip (1988)

    Psihopatul psihiatru

    Un pacient bolnav mintal trimis initial la închisoare pentru o infractiune pe computer, reuseste sa pacaleasca auoritatile pentru a-l trimite la un azil de nebuni.

    Regia: Michael Ritchie
    4 0
    5.8
  • Wildcats (1986)

    Echipa de fotbal

    Filmul prezinta lupta unei profesoare de sport la un liceu normal (Goldie Hawn) de a deveni antrenor de fotbal al echipei liceului, cand acest post este vacant, in ciuda piedicilor puse de ceilalti profesori si de fostul sot. Fost sot (James...

    Regia: Michael Ritchie
    7 1
    6.0
  • The Golden Child (1986)

    Copilul auriu

    Murphy proneste intr-o misiunie grea pentru a-l salva pe Copilul de Aur, un tanar cu puteri mistice care a fost rapit de un cult ce venereaza diavolul. Trece printr-un adevarat iad si traverseaza Tibetul pentru a intra in posesia unui pumnal sacru.

    Regia: Michael Ritchie
    13 1
    6.0
  • Fletch (1985)

    Detectivul Fletch

    Irwin Fletcher e jurnalist in Los Angeles si traieste fiecare clipa pentru profesia lui. El a publicat sub pseudonimul Jane Doe o multime de articole care au incurcat iremediabil multe din afacerile necurate ale personajelor din lumea interlopa.

    Regia: Michael Ritchie
    13 0
    6.9
  • The Survivors (1983)

    Supraviețuitorii

    Doi proaspat someri necunoscuti se imprietenesc dupa ce reusesc sa impiedice un jaf. Belelele incep imediat caci cel pe care l-au oprit este si ucigas, iar acum i s-a cam pus pata pe ei.

    Regia: Michael Ritchie
    9 0
    5.8
  • Prime Cut (1972)

    Un mafiot din Chicago isi trimite un om pentru a rezolva problema unei datorii pe care o are un crescator de vite.

    Regia: Michael Ritchie
    11 2
    6.7
  • Downhill Racer (1969)

    Schiorul

    David (Robert Redford) e un tânăr schior ambițios din Colorado care reușește să facă parte din reprezentanta olimpică a Satelor Unite ale Americii. În rolul antrenorului care încearcă să-l tempereze pe neîndurătorul David, îl întâlnim pe Gene Hackman

    Regia: Michael Ritchie
    5 1
    6.3