Filmele regizate de Michael Ritchie

 • Michael Ritchie

  Michael Ritchie

  Data nașterii: 28.11.1938
  Decedat: 16.04.2001 (62 de ani)
 • The Fantasticks (2000)

  Fantasticii

  Matt și Louisa se iubesc, deși părinții par să se opună Pentru a le pune dragostea la încercare, aceștia cer ajutorul unor artiști de circ ambulant. Inventând un labirint spectaculos, artiștii îi supun pe tineri la probe din ce în ce mai grele.

  Regia: Michael Ritchie
  1 0
  5.6
 • A Simple Wish (1997)

  O dorință simplă

  Anabel este o fetita de opt ani cu o dorinta simpla: ea ar vrea ca tatal ei sa obtina un rol bine platit intr-un musical. Este singura lor sansa de a supravietui in New York, caci, in caz contrar, ei ar urma sa se mute tocmai in Nebraska.

  Regia: Michael Ritchie
  5 1
  5.4
 • Cops and Robbersons (1994)

  Robbersonii și poliția

  După ce poliţia descoperă că un asasin al mafiei s-a mutat într-o suburbie liniştită, chiar lângă casa familiei Robberson, aceştia vor să afle ce pune la cale. Aşa că organizează o misiune de supraveghere chiar din locuinţa Robbersonilor.

  Regia: Michael Ritchie
  6 1
  5.2
 • Diggstown (1992)

  Orasul lui Diggs

  Dupa ce iese din inchisoare, Gabriel Caine este gata sa dea lovitura vietii sale intr-un orasel in care toti locuitorii sunt pasionati de box, iar un om de afaceri detine mai mult de jumatate din oras. Provocarea pe care Gabriel o lanseaza nu...

  Regia: Michael Ritchie
  2 0
  7.0
 • Fletch Lives (1989)

  Moștenirea lui Fletch

  Fletch (Chevy Chase) primeste ca mostenire un conac, undeva la tara. Noroc si ghinion in acelasi timp, acest conac este mobilul intregului film. Intr-o buna zi, in conacul lui Fletch se petrece o crima dubioasa.

  Regia: Michael Ritchie
  11 0
  6.1
 • The Couch Trip (1988)

  Psihopatul psihiatru

  Un pacient bolnav mintal trimis initial la închisoare pentru o infractiune pe computer, reuseste sa pacaleasca auoritatile pentru a-l trimite la un azil de nebuni.

  Regia: Michael Ritchie
  4 0
  5.8
 • Wildcats (1986)

  Echipa de fotbal

  Filmul prezinta lupta unei profesoare de sport la un liceu normal (Goldie Hawn) de a deveni antrenor de fotbal al echipei liceului, cand acest post este vacant, in ciuda piedicilor puse de ceilalti profesori si de fostul sot. Fost sot (James...

  Regia: Michael Ritchie
  6 0
  6.1
 • The Golden Child (1986)

  Copilul de aur

  Murphy proneste intr-o misiunie grea pentru a-l salva pe Copilul de Aur, un tanar cu puteri mistice care a fost rapit de un cult ce venereaza diavolul. Trece printr-un adevarat iad si traverseaza Tibetul pentru a intra in posesia unui pumnal sacru.

  Regia: Michael Ritchie
  11 1
  6.0
 • Fletch (1985)

  Detectivul Fletch

  Irwin Fletcher e jurnalist in Los Angeles si traieste fiecare clipa pentru profesia lui. El a publicat sub pseudonimul Jane Doe o multime de articole care au incurcat iremediabil multe din afacerile necurate ale personajelor din lumea interlopa.

  Regia: Michael Ritchie
  12 0
  6.9
 • The Survivors (1983)

  Supraviețuitorii

  Doi proaspat someri necunoscuti se imprietenesc dupa ce reusesc sa impiedice un jaf. Belelele incep imediat caci cel pe care l-au oprit este si ucigas, iar acum i s-a cam pus pata pe ei.

  Regia: Michael Ritchie
  9 0
  5.8
 • Prime Cut (1972)

  Un mafiot din Chicago isi trimite un om pentru a rezolva problema unei datorii pe care o are un crescator de vite.

  Regia: Michael Ritchie
  11 2
  6.8
 • Downhill Racer (1969)

  Schiorul

  David (Robert Redford) e un tânăr schior ambițios din Colorado care reușește să facă parte din reprezentanta olimpică a Satelor Unite ale Americii. În rolul antrenorului care încearcă să-l tempereze pe neîndurătorul David, îl întâlnim pe Gene Hackman

  Regia: Michael Ritchie
  4 1
  6.4