Filmele regizate de Michael Spierig

  • Michael Spierig

    Michael Spierig

    47 de ani
    Data nașterii: 29.04.1976
    Locul nașterii: Germany
  • Winchester (2018)

    Winchester: Casa spiritelor

    Moștenitoare a unui imperiu al armelor de foc, Sarah Winchester creadă că este bântuită de sufletele celor uciși de flintele marca Winchester. Așa ajunge să construiască uriașa și misterioasa casă Winchester, a cărei menire doar ea o înțelege.

    Regia: Michael Spierig, Peter Spierig
    70 5
    5.4
  • Jigsaw (2017)

    Jigsaw: Moștenirea

    Una dintre cele mai cunoscute francize horror din toate timpurile se întoarce, ducând semnătura scenariilor sadice ale criminalului Jigsaw la nivelul următor.

    Regia: Michael Spierig, Peter Spierig
    172 28
    5.7
  • Predestination (2014)

    Predestinarea

    Predestionation este povestea vieții unui Agent Temporal trimis într-o serie complicată de călătorii în timp, a căror menire este să continue activitatea sa de apărător al legii în eternitate.

    Regia: Michael Spierig, Peter Spierig
    67 7
    7.4
  • Daybreakers (2009)

    Salvatorii Rasei Umane

    Suntem în 2019. O epidemie misterioasă afectează Pământul, transformând majoritatea populației în vampiri. Oamenii sunt acum o specie pe cale de dispariție, transformați în pradă pentru hrana vampirilor de care sunt forțați să se ascundă.

    Regia: Michael Spierig, Peter Spierig
    35 9
    6.4
  • Undead (2003)

    Morții vii

    Berkeley este un orasel pasnic de pescari unde viata este placuta iar oamenii sunt prietenosi. Toate acestea sunt pe cale a se schimba. Dupa ce ferma la care copilarise este retinuta de banca, Rene, frumoasa oraselului, se hotaraste sa plece la...

    Regia: Michael Spierig, Peter Spierig
    2 1
    5.4