Filmele regizate de Miguel Arteta

  • Miguel Arteta

    Miguel Arteta

    58 de ani
    Data nașterii: 29.08.1965
    Locul nașterii: San Juan, Puerto Rico
  • Yes Day (2021)

    Ziua lui „Da”

    Obișnuiți să spună tot timpul NU copiilor și colegilor de serviciu, Allison și Carlos decid să le ofere celor trei copii ai lor o zi dedicată lui DA, în care, timp de 24 de ore, copiii stabilesc regulile.

    Regia: Miguel Arteta
    27 1
    5.7
  • Like a Boss (2020)

    Șefele

    Două prietene de-o viață au împreună o firmă de cosmetice. Una e pragmatică, cealaltă își dorește doar bani și o viață de răsfăț. Când firma începe să piardă bani, prietenia lor va fi pusă la grele - și amuzante - încercări.

    Regia: Miguel Arteta
    54 14
    4.7
  • Duck Butter (2018)

    Iubire în 24 de ore

    Sătule de relații mincinoase, două tinere fac un experiment intim timp de 24 de ore, însă idila lor se înfiripă cu greu pe măsură ce timpul se scurge.

    Regia: Miguel Arteta
    8 3
    5.3
  • Beatriz at Dinner (2017)

    Beatriz la cină

    Beatriz, o imigrantă dintr-un oraș sărac din Mexic, a atras atenția asupra bunătății sale înnăscute, construindu-și o carieră în domeniul sănătății, în Los Angeles.

    Regia: Miguel Arteta
    17 9
    6.0
  • Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (2014)

    Alexandru și cea mai teribilă, oribilă, foarte rea zi

    Filmul il va urmări pe tânărul Alexander, un puști de 11 ani, prin nenorocirile ce vor umple ziua familiei sale, după ce dorința sa, de a face ca toți membrii familiei să experimenteze nenorocul de care a avut parte el, se îndeplinește.

    Regia: Miguel Arteta
    13 1
    6.2
  • Cedar Rapids (2011)

    Asiguratorul

    Un vanzator ambulant de asigurari va calatori pana la o conventie a companiilor de asigurari dintr-un mare oras (Cedar Rapids, Iowa) in incercarea de a salva slujbele colegilor lui.

    Regia: Miguel Arteta
    1 1
    6.3
  • Youth in Revolt (2009)

    Tineri și rebeli

    Povestea maturizării lui Nick Twisp, un puști de 16 ani foarte cinic, care se folosește de adolescență pentru a se revolta. Scopul lui este unul singur - să își piardă virginitatea. Pentru asta trebuie să o cucerească pe Sheeni Saunders.

    Regia: Miguel Arteta
    3 0
    6.4
  • The Good Girl (2002)

    Fata bună

    Justine, o tanara care duce o existenta anosta intr-un orasel uitat de lume, se revolta intr-o zi si incepe sa traiasca pasional si periculos. Pasiunea si o spirala a minciunilor vor scapa de sub control si vor schimba destinul intregii comunitati.

    Regia: Miguel Arteta
    18 1
    6.4