Filmele regizate de Mike Figgis

  • Mike Figgis

    Mike Figgis

    76 de ani
    Data nașterii: 28.02.1948
    Locul nașterii: Cumberland, England, UK
  • Suspension of Disbelief (2012)

    Suspendarea neîncrederii

    Martin este un scriitor de succes a cărui soție a dispărut brusc. În timpul turnării unui film, 15 ani mai târziu, Martin o intalneste pe Angelique, care dispare în aceeași noapte. Corpul ei este gasit a doua zi, iar politia incepe sa investigheze...

    Regia: Mike Figgis
    4 0
    4.2
  • Cold Creek Manor (2003)

    Secretul de la Cold Creek Manor

    Cooper (Dennis Quaid) si sotia sa Leah (Sharon Stone) se hotarasc sa puna capat vietii de sclav de la oras, aglomeratiei, prafului si facturilor, astfel ca isi impacheteaza lucrurile, isi iau copii si pleaca la tara.

    Regia: Mike Figgis
    15 1
    5.0
  • Regia: Mike Figgis
    1 0
    5.4
  • One Night Stand (1997)

    Aventură de-o noapte

    In aparenta, Max Carlyle are tot ce-si poate dori un barbat: o casnicie fericita, doi copii sanatosi si o cariera de succes. Dar viata lui se schimba total dupa ce, in timpul unei calatorii de afaceri la New York, el cunoaste o femeie extraordinara.

    Regia: Mike Figgis
    10 1
    5.9
  • Leaving Las Vegas (1995)

    Plecarea din Las Vegas

    După ce își pierde familia, Ben renunță la slujbă și pleacă în Las Vegas cu gândul de a-și cheltui agoniseala pe băutură. Îi lipsește, însă, o persoană care să-i fie alături. O cunoaște pe Sera, o prostituată la fel de singură ca și el.

    Regia: Mike Figgis
    Oscar-uri:
    29 4
    7.5
  • The Browning Version (1994)

    Toamna vieții

    Andrew Crocker-Harris este un profesor de latina care, din cauza unor probleme cardiace, este obligat sa renunte la ceea ce-i placea cel mai mult: sa predea. Acum este pus intr-o postura mai putin stresanta, aceea de a-i invata engleza pe straini.

    Regia: Mike Figgis
    5 0
    7.2
  • Mr. Jones (1993)

    Dl. Jones

    Mr. Jones este povestea de dragoste dintre un maniaco-depresiv si psihiatra in ingrijirea careia se afla. O dragoste interzisa, caci este impotriva codului etic medical ca doctorul sa transforme un caz intr-o problema personala. Dar ce te feci...

    Regia: Mike Figgis, Jon Amiel
    16 2
    5.8
  • Liebestraum (1991)

    Vis de iubire

    Nick, profesor de arhitectura la New York, soseste in Illinois. Il viziteaza pe Paul, un prieten care lucreaza la o companie de demolari. Nick vrea sa afle mai multe despre cele intamplate într-o veche cladire, unde in anii `30 s-a comis o crima

    Regia: Mike Figgis
    0 0
    5.9
  • Internal Affairs (1990)

    Afaceri interne

    Raymold isi incepe cariera in cadrul departamentului de Afaceri Interne din cadrul politiei din LA. Impreuna cu partenerul sau, Amy, incepe curand sa monitorizeze activitatea politistului Dennis Peck, implicat in afaceri murdare.

    Regia: Mike Figgis
    19 1
    6.5
  • Stormy Monday (1988)

    Finney este presat de un gangster să-și vândă clubul de jazz din Newcastle ca să facă loc unui amplu proiect imobiliar. Unul dintre angajații clubului și iubita lui încearcă însă să-l convingă să nu renunțe la principii.

    Regia: Mike Figgis
    6 1
    6.2