Filmele regizate de Mike Hodges

  • Mike Hodges

    Mike Hodges

    Data nașterii: 29.07.1932
    Decedat: 17.12.2022 (90 de ani)
  • I'll Sleep When I'm Dead (2003)

    Legământul

    Will Graham este un gangster care a renuntat la crime si isi traieste viata la tara. Timp de trei ani, el a dus o viata linistita, numai ca lucrurile sunt pe cale sa se schimbe. Totul ia o noua intorsatura in momentul in care gangsterul se...

    Regia: Mike Hodges
    7 2
    5.8
  • Croupier (1999)

    Crupierul

    În criză de inspiraţie, scriitorul Jack Manfred acceptă o slujbă de crupier într-un cazinou. Curând, slujba îi ocupă toata viaţa, ceea ce nu este pe placul iubitei sale Marion. La cazinou o cunoaşte pe Jani, o jucătoare care îi propune un jaf.

    Regia: Mike Hodges
    12 2
    7.0
  • Black Rainbow (1989)

    Curcubeul întunecat

    Martha poate contacta spiritele mortilor pentru a le pune in legatura cu cei dragi. Femeia ii transmite un mesaj lui Mary din partea sotului ei, dar acesta este in viata. Martha nu numai ca stie ca el urmeaza sa moara, dar stie si cine il va ucide.

    Regia: Mike Hodges
    2 0
    5.9
  • A Prayer for the Dying (1987)

    Rugăciune pentru un muribund

    Fallon vrea să se retragă din IRA după ce, ani de zile, a ucis pentru această organizaţie. Vrea să fugă în SUA şi să-şi îngroape trecutul, însă singurul care l-ar putea ajuta cu un paşaport este Jack Meehan, care vrea ceva la schimb: încă o crimă.

    Regia: Mike Hodges
    7 0
    6.3
  • Flash Gordon (1980)

    Flash Gordon, o legendă a fotbalului american, împreună cu iubita lui, Dale, sunt pasageri într-o cursă aviatică, atunci când încep să aibă loc fenomene meteorologice bizare care îi obligă să aterizeze.

    Regia: Mike Hodges
    24 2
    6.5
  • Regia: Mike Hodges, Don Taylor
    12 1
    6.2
  • Pulp (1972)

    Scriitor de nuvele de proasta calitate, Mickey King este recrutat de un fost actor singuratic si capricios, pentru a-l ajuta sa-si scrie biografia la resedinta lui din Malta.

    Regia: Mike Hodges
    5 0
    5.9
  • Get Carter (1971)

    Recuperatorul

    Unul dintre cele mai bune si mai cool thriller-uri britanice despre un gangster londonez mînat de rãzbunare care seamãnã numai cadavre pe unde trece în cãutarea celor care i-au ucis fratele.

    Regia: Mike Hodges
    15 1
    7.3