Filmele regizate de Mike Newell

  • Mike Newell

    Mike Newell

    82 de ani
    Data nașterii: 28.03.1942
    Locul nașterii: St. Albans, Hertfordshire, England, UK
  • The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018)

    Scrisori din insula Guernsey

    Al Doilea Război Mondial s-a încheiat, iar Juliet Ashton, o tânără scriitoare, decide să scrie o carte despre experiența din timpul războiului a locuitorilor insulei Guernsey. Rezultatul va fi o legătură neașteptată între ea și localnici.

    Regia: Mike Newell
    54 7
    7.3
  • Great Expectations (2012)

    Marile speranțe

    Filmul spune povestea orfanului Pip, care este crescut de o sora crudă, ca apoi să fie transformat într-un gentleman de un necunoscut binefăcător

    Regia: Mike Newell
    17 0
    6.3
  • Prince of Persia: The Sands of Time (2010)

    Prințul Persiei: Nisipurile timpului

    Bazat pe celebrul joc video, Prințul Persiei ne poartă în antichitate, unde un prinț persan se aliază cu o prințesă dintr-un imperiu rival pentru a dejuca planurile unui rege care vrea să provoace o furtună de nisip în stare să distrugă lumea

    Regia: Mike Newell
    92 2
    6.6
  • Love in the Time of Cholera (2007)

    Dragostea în vremea holerei

    Parcurgând o jumătate de secol în Cartagena, un oraș complex, magic și plin de senzualitate, această fascinantă poveste romantică prezintă viața unui barbat care își așteaptă unica iubire adevărată timp de mai bine de cincizeci de ani.

    Regia: Mike Newell
    14 3
    6.4
  • Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)

    Harry Potter și Pocalul de Foc

    Al patrulea film din seria "Harry Potter". Cea mai cumplita incercare prin care trece Harry Potter, in cadrul Turnirului vrajitorilor, cele trei probe ale turnirului fiind de fapt destinate elevilor mai mari.

    Regia: Mike Newell
    115 2
    7.7
  • Mona Lisa Smile (2003)

    Zâmbet de Mona Lisa

    Într-o lume care le-a dictat modul de a trăi, Katherine le învață cum să gândească pentru ele însele. Prin încercările studentelor ei de a-și găsi propriul drum, Katherine învață și ea să își traseze un drum diferit.

    Regia: Mike Newell
    18 0
    6.5
  • Pushing Tin (1999)

    Turnul de contol

    Comedie despre doi controlori de trafic aerian, a caror rivalitate intensa pentru pozitia de lider declanseaza un haos comic în carierele si casniciile lor - dar si printre avioanele din spatiul aerian pe care îl monitorizeaza!

    Regia: Mike Newell
    15 1
    6.0
  • Donnie Brasco (1997)

    Bazat pe fapte reale, acest film reda povestea lui Joe Pistone, agent infiltrat in mafia newyorkeza a anilor ’70. Pistone isi ia numele de Donnie Brasco si se imprieteneste cu Lefty Ruggiero, un cap mafiot, a carui viata personala se duce de rapa.

    Regia: Mike Newell
    38 3
    7.7
  • Four Weddings and a Funeral (1994)

    Patru nunți și o înmormântare

    Charles (Hugh Grant) este un burlac convins, cu o solida experienta amoroasa, care o intalneste pe femeia vietii lui, Carrie (Andie MacDowell), la nunta unui prieten.

    Regia: Mike Newell
    21 0
    7.1
  • Enchanted April (1992)

    Aprilie fermecat

    Dupa primul razboi mondial, Lottie si Rose, doua sotii plictisite de viata monotona pe care o duc, impreuna cu alte doua prietene londoneze, decid sa plece in vacanta. Ele inchirieaza un castel medieval din Italia si traiesc aici clipe de neuitat!

    Regia: Mike Newell
    4 1
    7.3
  • Dance with a Stranger (1985)

    Dansând cu un străin

    Dupa ce David Blakeley devine distant, indiferent si violent, evitand-o si neglijand-o pe amanta, Ruth Ellis da frau liber geloziei, furiei si orgoliului ranit si comite un act ce va schimba decisiv destinul ei, al fiului ei si al lui David.

    Regia: Mike Newell
    4 0
    6.6
  • The Awakening (1980)

    Trezirea

    Deși au trecut douăzeci de ani de când a descoperit mormântul unei regine egiptene, faimosul arheolog Matthew Corbeck este și acum urmărit de nenoroc.

    Regia: Mike Newell
    1 0
    4.8
  • The Man in the Iron Mask (1977)

    Omul cu masca de fier

    Film inspirat de romanul lui Alexandre Dumas-tatal. Povestea fratelui geaman al regelui francez Ludovic al XIV-lea, Philippe, tinut in inchisoare, departe de ochii celorlalti. Philippe este salvat de celebrii muschetari...

    Regia: Mike Newell
    19 0
    6.6