Filmele regizate de Morten Tyldum

  • Morten Tyldum

    Morten Tyldum

    56 de ani
    Data nașterii: 19.05.1967
    Locul nașterii: Bergen, Norway
  • Passengers (2016)

    Pasagerii

    În timpul unei călătorii obişnuite prin spaţiu, către o nouă galaxie, doi pasageri, aflaţi într-o stare indusă de somn, se trezesc cu 90 de ani mai devreme decât trebuia, atunci când nava lor se defectează.

    Regia: Morten Tyldum
    289 9
    7.0
  • The Imitation Game (2014)

    Jocul codurilor

    Filmul este despre Alan Turing, genialul matematician britanic cu rol fundamental în deznodământul celui de-Al Doilea Război Mondial după ce sparge codul Enigma, reușită ce permite Aliaților să afle planurile de război naziste.

    Regia: Morten Tyldum
    Oscar-uri:
    40 0
    8.0
  • Headhunters (2011)

    Vânătorii de capete

    Roger le are pe toate: o soție frumoasă, o vilă aranjată și o slujbă de specialist în recrutare la o multinațională. Doar că Roger cheltuiește mai mult decât câștigă și își rotunjește veniturile... furând opere de artă cu ajutorul unui complice.

    Regia: Morten Tyldum
    35 2
    7.5
  • Fallen Angels (2008)

    Detectivul Varg Veum

    Detectivul particular Varg Veum este antrenat in mijlocul unor crime ce par a fi opera unui criminal in serie, dar de fapt realitatea este alta. Victimele, fiice sau sotii ale membrilor unei trupe rock, sunt spanzurate in aceeasi rochie alba...

    Regia: Morten Tyldum
    2 1
    6.7
  • Buddy (2003)

    Prietenii

    Regizorul norvegian Morten Tyldum debuteaza cu comedia romantica Buddy despre un grup de tineri de douazeci si ceva de ani care traiesc in Oslo. Pals Kristoffer si Geir, care au slujbe marunte si nici o grija pe lume, impart un apartament...

    Regia: Morten Tyldum
    0 0
    6.8