Filmele regizate de Nancy Meyers

  • Nancy Meyers

    Nancy Meyers

    74 de ani
    Data nașterii: 08.12.1949
    Locul nașterii: Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • The Intern (2015)

    Internul

    Ben, un văduv în vârstă de 70 de ani, descoperă că pensionarea nu este așa de grozavă și, în scurt timp, aplică pentru un post de intern la un site de modă condus de tânăra Jules.

    Regia: Nancy Meyers
    42 2
    7.1
  • It's Complicated (2009)

    E tare complicat

    O femeie trecută de prima tinerețe, Jane (Meryl Streep), crede că viața ei a intrat pe-o traiectorie stabilă. Dar Jane are o mare surpriză când insistențele fostului ei soț, de care a divorțat, reaprind amintiri și scântei vechi de decenii

    Regia: Nancy Meyers
    10 1
    6.5
  • The Holiday (2006)

    Vacanța

    Doua femei aflate in locuri opuse pe glob se confrunta cu aceeasi problema. Disperate dupa o schimbare de decor, cele doua femei dau una de cealalta pe internet si hotarasc ca fiecare sa locuiasca in casa celeilalte pentru perioada Sarbatorilor.

    Regia: Nancy Meyers
    57 2
    6.9
  • Something's Gotta Give (2003)

    Ceva, ceva tot o ieși

    Harry Sanborn (Nicholson) este un burlac cu experiență care are relații doar cu femei sub 30 de ani. În timpul unui așa-zis week-end romantic cu ultima lui cucerire, Marin, la casa de pe plajă a mamei sale, lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

    Regia: Nancy Meyers
    30 1
    6.7
  • What Women Want (2000)

    Ce-și doresc femeile

    Nick Marshall este un burlac irezistibil, care își închipuie că învârte lumea pe deget. Dar într-o noapte, cineva îi dă un brânci, iar șocul îi deschide urechile mai mult decât ar fi visat el vreodată.

    Regia: Nancy Meyers
    44 2
    6.4
  • The Parent Trap (1998)

    Capcana pentru părinți

    Lindsay Lohan interpretează rolul dublu - Hallie și Annie, rol ce a fost în prima variantă interpretat cu mare succes de Hayley Mills. Dennis Quaid și Natasha Richardson sunt în film părinții divorțați ai celor două gemene năzdrăvane.

    Regia: Nancy Meyers
    23 0
    6.6