Filmele regizate de Neil Burger

  • Neil Burger

    Neil Burger

    60 de ani
    Data nașterii: 22.11.1963
    Locul nașterii: Greenwich, Connecticut, USA
  • The Marsh King's Daughter (2023)

    Fiica regelui din mlaștină

    Viața aparent normală a Helenei (Daisy Ridley) ascunde un adevăr sumbru: tatăl ei, Jacob (Ben Mendelsohn), cu care a rupt legătura, este infamul rege al mlaștinilor, care le-a ținut pe ea și pe mama ei captive în sălbăticie ani de zile. Când Jacob...

    Regia: Neil Burger
    69 9
    5.9
  • Voyagers (2021)

    Misiune spațială

    Voyagers spune povestea a 30 de tineri trimiși în spațiu în căutarea unui nou cămin. Misiunea, care ar trebui să se întindă pe mai multe generații, împinge echipajul către nebunie pe măsură ce fiecare membru cade pradă instinctelor primare.

    Regia: Neil Burger
    65 14
    5.5
  • The Upside (2017)

    Asistent de (ne)voie

    Bazat pe filmul francez „The Intouchables”, această comedie emoționantă se concentrează asupra unei prietenii neașteptate care se dezvoltă între un bărbat paraplegic bogat și îngrijitorul său, un tânăr cu cazier judiciar.

    Regia: Neil Burger
    65 3
    7.0
  • Divergent (2014)

    Într-un Chicago distopic, societatea e împărţită în cinci facţiuni, fiecare dintre ele cultivând o anumită virtute: Candoarea (cei sinceri), Abnegaţia (cei altruişti), Neînfricarea (cei curajoşi), Prietenia (cei paşnici), Erudiţia (cei inteligenţi).

    Regia: Neil Burger
    87 4
    6.6
  • Limitless (2011)

    Dincolo de limite

    Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat. Din ziua în care iubita îi dă papucii, faptul că nu are niciun viitor devine o certitudine. Însă, lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic, NZT.

    Regia: Neil Burger
    76 2
    7.4
  • The Lucky Ones (2007)

    Norocoșii

    După ce a fost rănit, TK primește o permisie de 30 de zile. În avion face cunoștință cu Colee, aflată și ea în permisie, și Cheever, care-și terminase contractul cu armata

    Regia: Neil Burger
    5 0
    6.9
  • The Illusionist (2006)

    Iluzionistul

    Povestea unei Viene a inceputului de secol XX, oras vrajit de aparitia unui ilustru magician. Misteriosul iluzionist Eisenheim devine cel mai celebru om din oras, spre gelozia Printului mostenitor Leopold, a carui popularitate scade.

    Regia: Neil Burger
    50 1
    7.5