Filmele regizate de Neil LaBute

  • Neil LaBute

    Neil LaBute

    61 de ani
    Data nașterii: 19.03.1963
    Locul nașterii: Detroit, Michigan, USA
  • În timpul unei petreceri a burlacilor într-o fermă retrasă din California, intruși mascați lansează un atac brutal, forțând opt femei să lupte pentru supraviețuire. Conduși de Tess, un veteran militar cu probleme, se unesc pentru a se apăra pe...

    Regia: Neil LaBute
    30 4
    4.8
  • Regia: Neil LaBute
    7 2
    4.7
  • Regia: Neil LaBute
    6 2
    4.4
  • Dirty Weekend (2015)

    Sfârșit de săptămână murdar

    Colegii de muncă Les și Natalie descoperă mai multe unul despre celălalt decât credeau că este posibil, împărtășindu-și unul altuia cele mai murdare secrete. Ei se îndreaptă spre oraș și pornesc într-o călătorie în care se regăsesc pe sine.

    Regia: Neil LaBute
    4 1
    5.0
  • Some Velvet Morning (2013)

    Dimineți de catifea

    Fred poposește la ușa fostei sale iubite, Velvet, o femeie frumoasă și mult mai tânără, căreia îi spune că și-a părăsit soția pentru ea. Însă Velvet nu se arată entuziasmată de subita lui apariție după 4 ani de la încheierea relației...

    Regia: Neil LaBute
    0 1
    5.8
  • Death at a Funeral (2010)

    Înmormântare cu peripeții

    O intimă şi obişnuită ceremonie de înrmormântare se transformă într-un real dezastru cu secrete de familie dezvăluite şi corpuri neînsufleţite încurcate...

    Regia: Neil LaBute
    15 3
    5.7
  • Lakeview Terrace (2008)

    Mărul discordiei

    Lakeview Terrace este o dramă plină de suspans a cărui acţiune îi are în centru pe tinerii proaspăt căsătoriti Chris şi Lisa Mattson, fericiţi că au reuşit să se mute în California, în ceea ce pare a fi casa visurilor lor.

    Regia: Neil LaBute
    11 1
    6.2
  • The Wicker Man (2006)

    Ritual sangeros

    Ofiterul Edward Malus (Nicholas Cage) gaseste pe o autostrada din California o papusa pe care i-o inapoiaza unei fetite aflata intr-o masina. Cateva momente mai tarziu, un camion izbeste masina.

    Regia: Neil LaBute
    4 0
    3.8
  • The Shape of Things (2003)

    Forma lucrurilor

    Paznic intr-un muzeu, Adam o cunoaste pe Evelyn, studenta la arte plastice. Din tanarul timid si distant care era, Adam a devenit un om sigur pe el, gata oricand sa-si asume raspunderea faptelor sale. Dar el nu stie ce surpriza il asteapta.

    Regia: Neil LaBute
    3 1
    6.6
  • Possession (2002)

    Pasiune

    Cãrti, scrisori, obiecte, jurnale. Acestea sunt uneltele unui grup de detectivi, studenti la literatura englezã. Doi dintre ei, Maud Bailey si Roland Michell, sunt pe cale sã descopere un mister care va rescrie istoria despre viata unor poeti.

    Regia: Neil LaBute
    7 0
    6.3
  • Nurse Betty (2000)

    Asistenta Betty

    După moartea sotului ei într-o afacere cu droguri, Betty, naivă si fermecătoare, pleacă într-o călătorie de-a lungul tării pentru a se întâlni fată în fată cu actorul ei preferat. Dar e urmărită de fostii partenerii de afaceri ai sotului ei.

    Regia: Neil LaBute
    10 0
    6.3
  • In the Company of Men (1997)

    In compania barbatilor

    In aceasta comedie neagra, care reprezinta debutul ca scenarist al lui Neil la Bute, doi colegi tineri colegi, cu frustrari legate de locul de munca, pun la cale o glumita copilareasca si sfarsesc prin a plati un pret destul de mare. Actiunea...

    Regia: Neil LaBute
    7 0
    7.1