Filmele regizate de Neil Marshall

  • Neil Marshall

    Neil Marshall

    53 de ani
    Data nașterii: 25.05.1970
    Locul nașterii: Newcastle upon Tyne - England - UK
  • The Reckoning (2021)

    Regia: Neil Marshall
    42 8
    4.8
  • Hellboy (2019)

    Băiatul Iadului

    Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă periculoasă și sângeroasă, care poate să provoace chiar și sfârșitul lumii

    Regia: Neil Marshall
    235 36
    5.3
  • Centurion (2010)

    Quintus Dias, singurul supraviețuitor al unui atac al picților asupra unuia dintre forturile de pe frontiera romană, mărșăluiește către nord alături de legendara Legiunea a noua comandată de generalul Virilus.

    Regia: Neil Marshall
    46 1
    6.3
  • Doomsday (2008)

    Ziua osândei

    Un virus letal se răspândește în Anglia și ucide sute de mii de oameni. Pentru a-i limita efectele, autoritățile decid să bage în carantină orașe întregi, ceea ce cufundă țara în haos. Măsurile au efect timp de trei decenii, dar virusul reizbucnește.

    Regia: Neil Marshall
    45 3
    5.9
  • The Descent (2005)

    Coborâre întunecată

    La un an după un tragic accident, șase prietene se întâlnesc în munții Apalași pentru excursia lor anuală de sport extrem, în acest an explorând o peșteră ascunsă adânc în munți.

    Regia: Neil Marshall
    30 4
    7.2
  • Dog Soldiers (2002)

    Soldați contra câinilor nopții

    Imagineaza-ti ca esti coordonatorul unui detasament format din sase oameni intr-un exercitiu de rutina. Esti in teritoriul inamic. Radioul nu mai functioneaza. Orice legatura cu lumea este taiata, esti pierdut in ostila salbaticie a padurii. Auzi...

    Regia: Neil Marshall
    20 2
    6.8