Filmele și serialele regizate de Nicholas Meyer

  • Nicholas Meyer

    Nicholas Meyer

    78 de ani
    Data nașterii: 24.12.1945
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Medici (2016)

    Medici: Maeștrii Florenței

    Povestea familiei Medici din Florența, ascensiunea lor de la negustori simpli la comercianți de putere aprinzând o revoluție economică și culturală. Pe parcurs, ei au dobândit, de asemena, o listă lungă de inamici puternici.

    Scenariul: Nicholas Meyer, Frank Spotnitz
    165 1
    7.9
  • Vendetta (1999)

    După asasinarea șefului poliției, sute de sicilieni au fost arestați și considerați suspecți. Nouăsprezece au fost acuzați, și nouă au fost judecați pentru crimă. Atunci când niciunul au fost condamnat, o gloată nemulțumit a luat legea în...

    Regia: Nicholas Meyer
    1 0
    6.0
  • Company Business (1991)

    Afacere dubioasă

    Agentul CIA Boyd primeste misiunea de a face un schimb intre un spion sovietic, Grushenko, si un agent american. Insa lucrurile nu merg bine, iar Boyd se trezeste vanat de fostii colegi si de KGB. Cu el se afla si Grushenko, cu care face echipă.

    Regia: Nicholas Meyer
    8 0
    5.6
  • Star Trek VI: The Undiscovered Country (1991)

    Star Trek VI: Tărâmul Nedescoperit

    Enterprise conduce o luptă pentru pace, în cea mai spectaculoasă aventură Star Trek a tuturor timpurilor! După ani întregi de războaie, Federația și Imperiul Klingonian se pregătesc pentru discuții de pace.

    Regia: Nicholas Meyer
    39 1
    7.2
  • The Deceivers (1988)

    Escrocii

    Un ofițer britanic aflat în India riscă să fie concediat și chiar să își piardă viața în clipa în care decide să investigheze „The Thuggees”, o veche grupare secretă care era responsabilă de masacre îngrozitoare. Crimele erau făcute în numele...

    Regia: Nicholas Meyer
    5 0
    6.0
  • The Day After (1983)

    Ziua de dupa

    Acest film prezintă efectele unui holocaust nuclear devastator asupra unui mic orășel din Kansas. Bombardamentul nuclear este consecința unui război ficitv dintre NATO și statele Pactului de la Varșovia.

    Regia: Nicholas Meyer
    28 1
    7.0
  • Star Trek II: The Wrath of Khan (1982)

    Star Trek II: Mânia lui Khan

    Nava USS Enterprise este într-o misiune de rutină, pentru manevre de instrucție, iar Amiralul James T. Kirk (William Shatner) pare împăcat cu gândul că această inspecție ar putea fi ultima misiune spațială din cariera sa. Dar Khan s-a întors.

    Regia: Nicholas Meyer
    40 1
    7.7
  • Time After Time (1979)

    Timp după timp

    Londra, 1893: Autorul și omul de știință H.G. Wells le prezintă noua sa invenție - o mașină a timpului - colegilor și prietenilor săi când poliția îi bate la ușă. Ucigașul Jack The Ripper tocmai a lovit din nou și trebuie să fie încă prin preajmă....

    Regia: Nicholas Meyer
    15 2
    7.1