Filmele regizate de Nick Cassavetes

  • Nick Cassavetes

    Nick Cassavetes

    64 de ani
    Data nașterii: 21.05.1959
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Regia: Nick Cassavetes
    40 7
    5.7
  • The Other Woman (2014)

    Cealaltă femeie

    După ce descoperă că iubitul ei este căsătorit, o femeie (Cameron Diaz) încearcă să își refacă viața distrusă. Dar, când o cunoaște întâmplător pe soția înșelată de acesta, își dă seama că are multe în comun cu ea. Cele două plănuiesc răzbunarea.

    Regia: Nick Cassavetes
    33 2
    6.0
  • My Sister's Keeper (2009)

    Viață pentru sora mea

    Sara şi Brian duc o viaţă idilică alături de cele două fete ale lor. Dar familia ascunde un secret care va ieşi în curând la iveală: fiica cea mică, Anna, s-a născut prin fertilizare in vitro pentru a se potrivi genetic cu sora ei mai mare, Kate,...

    Regia: Nick Cassavetes
    12 0
    7.3
  • Alpha Dog (2006)

    Câinele alfa

    Au crescut în suburbiile din L.A., în propria versiune a visului american. Fiecare zi era o așteptare a următoarei provocări. Johnny era liderul sordidei lor lumi, clădite pe droguri și lăcomie. Când e păcălit de alt dealer, lucrurile o iau razna.

    Regia: Nick Cassavetes
    19 3
    6.9
  • The Notebook (2004)

    Jurnalul

    Allie Hamilton şi Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval şi se îndrăgostesc. Părinţii ei nu consimt legătura, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogată şi cunoscută, şi hotărăsc să se mute departe, cât mai departe de Noah.

    Regia: Nick Cassavetes
    93 4
    7.8
  • John Q (2002)

    Un tată ia ostatici pe toți membrii camerei de garda a spitalului. Si asta pentru ca polita de asigurare a lui nu acopera costurile operatiei de transplant de inima pentru fiul său. El ii va obliga astfel pe doctori sa efectueze transplantul.

    Regia: Nick Cassavetes
    28 0
    7.1
  • She's So Lovely (1997)

    Iubirea e un lucru foarte mare

    Sfarsitul anilor ‘70. Eddie si Maureen Quinn se iubesc. Au o tinerete tumultuoasa si agitata. Asteapta un copil. Eddie dispare de acasa cateva zile. Maureen este victima atacului unui vecin. La intoarcere, Eddie, pentru care sotia si copilul sunt...

    Regia: Nick Cassavetes
    2 0
    5.9