Filmele regizate de Niels Arden Oplev

  • Niels Arden Oplev

    Niels Arden Oplev

    63 de ani
    Data nașterii: 26.03.1961
    Locul nașterii: Denmark
  • Rose (2022)

    Regia: Niels Arden Oplev
    0 0
    7.6
  • HELD FOR RANSOM spune povestea adevărată a fotojurnalistului danez Daniel Rye, care a fost ținut ostatic timp de 398 de zile în Siria de organizația teroristă ISIS împreună cu alți cetățeni străini, inclusiv jurnalistul american James Foley....

    Regia: Anders W. Berthelsen, Niels Arden Oplev
    0 0
    7.6
  • Flatliners (2017)

    Linia morții

    Cinci studenţi la medicină se implică într-un experiment periculos: oprindu-şi inima pentru o scurtă perioadă de timp, fiecare dintre ei trăieşte o experienţă la limita morţii, care le arată ceea ce se poate întâmpla în lumea de dincolo.

    Regia: Niels Arden Oplev
    81 10
    5.2
  • Speed Walking (2014)

    Marșul

    Suntem în Danemarca, anul 1970. Martin are 14 ani, locuiește într-un orășel ciudat și se pregătește să marcheze trecerea de la băiat la bărbat. Dar mama lui iubită moare subit, iar această tragedie declanșează o serie de evenimente neașteptate.

    Regia: Niels Arden Oplev
    1 1
    6.7
  • Dead Man Down (2013)

    Dead Man Down: Gustul răzbunării

    Victor este unul din oamenii de bază ai lui Alphonse, cel mai temut gangster din New York şi cel din cauza căruia şi-a pierdut familia. Când primeşte sarcina de a-l găsi pe cel care îi ameninţă şeful, Victor o cunoaşte pe Beatrice (Noomi Rapace).

    Regia: Niels Arden Oplev
    38 3
    6.4
  • The Girl with the Dragon Tattoo (2009)

    Bărbații care urăsc femeile

    Un mistery-thriller tenebros semnat de Niels Arden Oplev - autor premiat în 2006 la Berlin cu drama Drømmen -, bazat pe un roman de Stieg Larsson, despre un jurnalist și o tânără "hackeriță".

    Regia: Niels Arden Oplev
    43 2
    7.8
  • Worlds Apart (2008)

    Lumi paralele

    Nou film danez bazat pe o poveste reala, To Verender ne-o prezinta pe Sara, o tanara de 17 ani care este membra a Martorilor lui Iehova alaturi de restul familiei. Sara se indragosteste de Teis, un baiat de 23 de ani, care nu este membru al...

    Regia: Niels Arden Oplev
    1 0
    7.0