Filmele regizate de Nimród Antal

  • Nimród Antal

    Nimród Antal

    50 de ani
    Data nașterii: 30.11.1973
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Retribution (2023)

    Represalii: Cursa Morții

    Remake al filmului spaniol El desconocido din 2015, Retribution, în regia lui Nimród Antal, spune povestea lui Matt Truner (Liam Neeson), un director din domeniul bancar care, în timp ce își duce copiii la școală, primește prin telefon o...

    Regia: Nimród Antal
    128 15
    5.3
  • The Whisky Robber (2017)

    Banditul Whisky

    Filmul se bazează pe fapte reale, avându-l în centru pe Attila Ambrus, un maghiar din România. În anii '90 a devenit jucător de hochei. Simultan, a comis jafuri asupra a 27 de bănci în Ungaria. Înainte de fiecare jaf, bea un pahar de Whisky.

    Regia: Nimród Antal
    19 5
    7.3
  • Regizorul multi-premiat Nimród Antal creează un eveniment cinematografic 3D ieşit din comun, Metallica: Through the Never. Cu o poveste de sine-stătătoare, filmul foloseşte şi materiale filmate în timpul concertelor live ale popularei formaţii rock.

    Regia: Nimród Antal
    3 0
    7.1
  • Predators (2010)

    Prădătorii

    Un grup de oameni se va trezi pe una dintre planetele controlate de predatori. Protagoniștii vor avea de furcă pentru a scăpa din capcanele și cursele întinse de predatori, iar pericolele nu vor veni doar din afara grupului.

    Regia: Nimród Antal
    119 2
    6.4
  • Armored (2009)

    Transport blindat

    Un grup de angajaţi ai unei firme de securitate îşi riscă vieţile atunci când încep să pună la cale un jaf a cărui victimă să le fie propriul angajator!

    Regia: Nimród Antal
    10 0
    5.7
  • Vacancy (2007)

    Motelul groazei

    Un cuplu aflat in vacanta face o descoperire infioratoare: daca nu scapa urgent din motelul in care s-au cazat ar putea deveni protagonistii unui film snuff.

    Regia: Nimród Antal
    21 1
    6.2
  • Kontroll (2003)

    Control

    Cine n-a simtit impulsul, la un moment sau altul in viata sa iasa din mediul lui obisnuit? Sa se ascunda de lume? Sa fuga de trecut, de sine sau de prezent? Sa dispara de pe fata pamantului? Acest moment a venit in viata lui Bulcsu.

    Regia: Nimród Antal
    2 1
    7.6