Filmele regizate de Oliver Stone

  • Oliver Stone

    Oliver Stone

    77 de ani
    Data nașterii: 15.09.1946
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
    Oscaruri:
  • Regia: Oliver Stone
    7 0
    7.5
  • Snowden (2016)

    Snowden, povestea fostului agent CIA și NSA ale cărui dezvăluiri în mai 2013 au produs frisoane în lumea serviciilor secrete, văzută de regizorul Oliver Stone.

    Regia: Oliver Stone
    51 6
    7.3
  • Savages (2012)

    Brutele

    Ben si Chon au împreună o afacere profitabilă – cultivă cea mai bună marijuana. Cei doi mai au ceva în comun – sunt îndrăgostiţi de frumoasa Ophelia. Trioul duce o viaţă idilică până în ziua când cartelul mexican Baja le impune să devină parteneri.

    Regia: Oliver Stone
    27 3
    6.4
  • Wall Street: Money Never Sleeps (2010)

    Strada Zidului: Banii sunt făcuți să circule

    În continuarea dramei din 1987, Michael Douglas revine pentru a-l interpreta pe Gordon Gekko, care iese din închisoare pentru a încerca să-și spele reputația. Drumul lui se va încrucișa cu cel al mult mai tânărului Jacob (Shia LaBeouf)

    Regia: Oliver Stone
    11 1
    6.2
  • Regia: Oliver Stone
    0 0
    7.0
  • W. (2008)

    W. este povestea lui George W. Bush, al 43-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, care a devenit în cel mai scurt timp cea mai controversată personalitate publică

    Regia: Oliver Stone
    4 0
    6.3
  • Regizorul Oliver Stone, spune povestea adevărată a supraviețuirii eroice și a salvării a doi ofițeri ai poliției portuare – John McLoughlin și Will Jimeno – care au fost prinși în molozul rămas în urma atacului de la World Trade Center din 11...

    Regia: Oliver Stone
    20 0
    6.0
  • Alexander (2004)

    Alexandru

    Alexandru cel Mare cucerise aproape toata lumea cunoscuta in acele vremuri. Alexandru s-a folosit la maximum de armata creata de tatal sau, si a impins limitele puterii oamenilor sai, intr-un fel in care Regele Philip, nu ar fi visat sa o poata face.

    Regia: Oliver Stone
    72 11
    5.6
  • Any Given Sunday (1999)

    Duminică, pierzi sau câștigi

    Duminica, pierzi sau câstigi este o productie regizata de Oliver Stone, câstigator al premiului Oscar, care arunca o privire asupra societatii contemporane prin prisma dinamica a sportului profesionist.

    Regia: Oliver Stone
    18 0
    6.9
  • U Turn (1997)

    Ocol Primejdios

    Când mașina lui Bobby se strică în deșert pe drumul lui spre Las Vegas ca să le dea banii înapoi unor oameni care deja i-au luat două degete, el este prins într-un oraș din apropiere unde tot ce poate merge prost merge prost.

    Regia: Oliver Stone
    17 1
    6.7
  • Nixon (1996)

    Povestea lui Richard Nixon, presedintele Statelor Unite ale Americii, a carui cariera politica s-a sfarsit cu scandalul Watergate.

    Regia: Oliver Stone
    21 0
    7.1
  • Heaven & Earth (1994)

    Cer si pamant

        Acest film completeaza “trilogia vietnameza” a lui Oliver Stone din care mai fac parte “Nascut pe 4 iulie” si “Plutonul”. Actiunea filmului se petrece in anii ’50, intr-un oras vietnamez avand ca figura centrala o fata de la tara, Le Ly, care...

    Regia: Oliver Stone
    15 0
    6.8
  • Natural Born Killers (1994)

    Născuți asasini

    "Nascuti asasini" prezinta povestea a doi criminali in serie, Mickey si Mallory Knox (Woody Harrelson si Juliette Lewis), si modul in care mass-media ii transforma peste noapte in mari vedete.

    Regia: Oliver Stone
    23 7
    7.2
  • JFK (1991)

    Un amestec de dovezi clare și speculație despre moartea președintelui Statelor Unite, John F. Kennedy pe 22 noiembrie 1963. Un avocat din New Orleans, Jim Garrison, redeschide dosarul și analizează foarte critic probele și concluziile F.B.I.-ului.

    Regia: Oliver Stone
    Oscar-uri:
    39 0
    8.0
  • The Doors (1991)

    Ușile

    Filmul prezinta istoria grupului anilor ’60, The Doors, care dubleaza biografia celebrului solist al trupei, Jim Morrison. Este urmarita viata lui Morrison de la inceputurile carierei sale de student la actorie in Los Angeles, pana la moartea...

    Regia: Oliver Stone
    22 1
    7.2