Filmele regizate de Olivier Megaton

  • Olivier Megaton

    Olivier Megaton

    58 de ani
    Data nașterii: 06.08.1965
    Locul nașterii: Issy-les-Moulineaux,Hauts-de-Seine,France
  • The Last Days of American Crime (2020)

    Ultimul jaf american

    Regia: Olivier Megaton
    28 9
    3.8
  • Taken 3 (2014)

    Taken 3: Teroare în L.A.

    În primele două părți ale cunoscutei serii de acțiune, fostul agent Brian Mills (Liam Neeson) a trebuit să-și apere familia de atacatori, vânându-i fără milă. Doar că de această dată vânătorul se transformă în vânat.

    Regia: Olivier Megaton
    84 2
    6.0
  • Taken 2 (2012)

    Taken 2: Teroare în Istanbul

    În această continuare la mega-succesul de casă din 2008, Liam Neeson reia rolul lui Bryan Mills, fostul agent CIA care a făcut totul pentru a-și salva fiica, pe Kim, din mâinile traficanților de carne vie albanezi.

    Regia: Olivier Megaton
    85 1
    6.2
  • Colombiana (2011)

    Columbiana

    Un action thriller, în care o copilă este aruncată în lumea cumplită a crimelor, a violenţei şi nu în ultimul rând a răzbunării. La vârsta de numai 10 ani, Cataleya este martoră la uciderea părinţilor săi, ordonată de cel mai mare mafiot local

    Regia: Olivier Megaton
    74 1
    6.4
  • Transporter 3 (2008)

    Curierul 3

    Frank (Jason Statham) isi pune din nou manusile de sofer profesionist pentru a o „transporta” pe Valentina, fiica rapita a unui oficial ucrainean, de la Marsilia la Odessa. Pe drum, Frank va trebui sa se ocupe de tipii ce vor sa impiedice livrarea.

    Regia: Olivier Megaton
    88 1
    6.1
  • The Red Siren (2002)

    Sirena roșie

    Adaptare a romanului cu acelasi nume al lui Maurice G. Dantec, Sirena rosie este povestea intalnirii dintre o fata de 12 ani si un ucigas profesionist cu probleme de constiinta, care strabat impreuna Europa in cautarea tatalui fetei, timp in care...

    Regia: Olivier Megaton
    1 0
    5.2