Filmele regizate de Paco Plaza

  • Paco Plaza

    Paco Plaza

    50 de ani
    Data nașterii: 02.08.1973
    Locul nașterii: Valencia, Spain
  • Sister Death (2023)

    Sora Moarte

    Spania, 1949. Narcisa, o novice, ajunge la o mănăstire veche, transformată în școală de fete, pentru a lucra ca profesoară.

    Regia: Paco Plaza
    5 0
    5.7
  • Un model din Paris trebuie să se întoarcă la Madrid, unde bunica ei, care a crescut-o, a suferit un accident vascular cerebral. Dar a petrece doar câteva zile cu această rudă se transformă într-un coșmar neașteptat.

    Regia: Paco Plaza
    5 2
    5.9
  • Eye for an Eye (2019)

    Cine omoară fierul

    Regia: Paco Plaza
    14 1
    6.6
  • Verónica (2017)

    Veronica

    În încercarea de a lua legătura cu tatăl ei decedat, Veronica decide să joace împreuna cu 2 prietene Ouija. Însă încercarea lor de a contacta spiritele nu se termină prea bine și fata începe să simtă o prezență ciudată.

    Regia: Paco Plaza
    16 0
    6.2
  • [REC] 3: Genesis (2012)

    [REC]³ Génesis

    Acest al 3-lea film din seria [REC] este un omagiu la adresa filmelor anterioare, însă numai până când o ia în cu totul altă direcţie. În această parte, virusul loveşte pe neaşteptate într-un grup de nuntaşi. Rezultatul este dezastruos.

    Regia: Paco Plaza
    7 1
    5.0
  • [Rec]2 (2009)

    Înregistrare 2

    Acțiunea sequel-ului [REC] 2, regizat de același duo: Jaume Balagueró și Paco Plaza, continuă din momentul în care prima parte se încheie. Ofițerul medical și o echipă SWAT sunt trimiși în clădirea sigilată deja pentru a restabili controlul

    Regia: Paco Plaza, Jaume Balagueró
    5 1
    6.5
  • [Rec] (2007)

    Înregistrare

    REC, regizat la patru maini de Paco Plaza si Jaume Balaguero (Fragile) se concentreaza pe o realizatoare de emisiuni TV care face un reportaj intr-o statie de pompieri. Totul scapa de sub control cand acestia sunt chemati sa salveze o batrana,...

    Regia: Paco Plaza, Jaume Balagueró
    5 2
    7.4