Filmele și serialele regizate de Paolo Sorrentino

  • Paolo Sorrentino

    Paolo Sorrentino

    53 de ani
    Data nașterii: 31.05.1970
    Locul nașterii: Naples, Campania, Italy
  • The Hand of God (2021)

    Mâna lui Dumnezeu

    Regia: Paolo Sorrentino
    13 5
    7.3
  • The New Pope (2019)

    Noul Papă

    Pius al XIII-lea este în comă. După un interludiu pe cât de neașteptat, pe atât de misterios, Voiello îi determină pe ceilalți să-l aleagă pe tronul papal pe John Brannox, un aristocrat fermecător și sofisticat, luând numele Ioan Paul al III-lea.

    Scenariul: Paolo Sorrentino
    103 12
    8.1
  • The Young Pope (2016)

    Tânărul papă

    Povestea începuturilor pontificatului lui PIUS al XIII-lea, născut Lenny Belardo. Un personaj complex și tulburat, atât de conservator în alegerile sale încât frizează granița obscurantismului, dar plin de compasiune față de cei slabi și săraci.

    Scenariul: Paolo Sorrentino
    44 3
    8.3
  • Youth (2015)

    Tinerețe

    "La giovinezza" spune povestea a doi bătrâni prieteni - un dirijor și compozitor, pe de o parte, și un regizor, pe de altă parte -, care se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce își petrec vacanța în Munții Alpi

    Regia: Paolo Sorrentino
    20 1
    7.3
  • The Great Beauty (2013)

    Marea frumusețe

    Povestea unui scriitor aflat în pragul bătrâneții, Jep Gambardella, care rememorează tinerețea lui plină cândva de pasiuni, atunci când privește orașul Roma ca un melanj de figuri politice, artiști, femei din înalta societate, chiar și delincvenți.

    Regia: Paolo Sorrentino
    Oscar-uri:
    20 2
    7.7
  • This Must Be the Place (2011)

    Rocker Hit: Ochi pentru ochi

    Un rock star "pensionat", hârșit, interpretat de Sean Penn, pornește în căutarea celui care i-a executat tatăl, un fost criminal de război nazist refugiat în Statele Unite ale Americii

    Regia: Paolo Sorrentino
    6 2
    6.7
  • Il divo (2008)

    Il Divo prezinta portretul legendarului si longevivului politician italian Giulio Andreotti, de 88 de ani, fost prim-ministru, senator pe viata si trecut printr-un proces in care era acuzat de legaturi cu Mafia si uciderea unui ziarist.

    Regia: Paolo Sorrentino
    6 0
    7.2
  • The Family Friend (2006)

    Prieten de familie

    Geremia este un creditor, respingator, rau, un om zgarcit care locuieste singur in casa lui saracacioasa impreuna cu dispretuitoarea, cazuta la pat, mama. El are o relatie morbita, obsesiva cu banii si astfel reuseste sa intre ca prieten in...

    Regia: Paolo Sorrentino
    1 0
    7.1
  • The Consequences of Love (2004)

    Consecințele dragostei

    Titta Di Girolamo. Personaj straniu. 8 ani pe care-i traieste intr-o camera de hotel, intr-un orasel obscur din inima Elvetiei italiene.

    Regia: Paolo Sorrentino
    4 0
    7.5
  • One Man Up (2001)

    Regia: Paolo Sorrentino
    3 0
    7.1