Filmele regizate de Patrick Hughes

  • Patrick Hughes

    Patrick Hughes

  • The Man from Toronto (2022)

    Bărbatul din Toronto

    După ce sunt confundați unul cu altul, un antreprenor zăpăcit și un asasin celebru cunoscut drept Omul din Toronto sunt nevoiți să facă echipă pentru a supraviețui.

    Regia: Patrick Hughes
    100 10
    5.8
  • Hitman's Wife's Bodyguard (2021)

    Hitman's Bodyguard 2: Nevasta asasinului

    Bryce este forțat să reintre în acțiune de către soția lui Darius, escroaca Sonia Kincaid. Bărbatul e aruncat în haos de către periculoșii lui protejați, iar trio-ul descoperă că ei sunt singurii care pot împiedica dezastrul total în Europa.

    Regia: Patrick Hughes
    261 27
    6.1
  • The Hitman's Bodyguard (2017)

    Hitman's Bodyguard: Care pe care

    Bryce îi steă alături unui asasin, martor la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga. Cei doi au fost în tabere opuse şi nu se prea agreează, dar trebuie să-şi unească forţele împotriva celor care ar face orice ca asasinul să nu depună mărturie.

    Regia: Patrick Hughes
    560 17
    6.9
  • The Expendables 3 (2014)

    Eroi de sacrificiu 3

    Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) și restul echipei ajung față în față cu Conrand Stonebanks, un traficant de arme fără scrupule, un personaj pe care Barney s-a văzut obligat să îl elimine definitiv...

    Regia: Patrick Hughes
    75 2
    6.1
  • Red Hill (2010)

    Un tânăr şi neexperimentat ofiţer de poliţie trebuie să supravieţuiască primei sale zile de lucru într-un mic orăşel rural.

    Regia: Patrick Hughes
    7 2
    6.3