Filmele regizate de Paul W. S. Anderson

 • Paul W. S. Anderson

  Paul W. S. Anderson

  56 de ani
  Data nașterii: 04.03.1965
  Locul nașterii: Newcastle-upon-Tyne, England, UK
 • Monster Hunter (2020)

  Vănătorul de Monștri

  Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Artemis și unitatea ei într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri înspăimântători și imuni la armele lor.

  Regia: Paul W. S. Anderson
  207 33
  5.3
 • Resident Evil: The Final Chapter (2016)

  Resident Evil: Capitolul final

  Este ultimul capitol al celei mai de succes francize de film inspirată după un joc video - a adunat peste un miliard de dolari până în prezent - bazat pe super-populara serie de jocuri video a celor de la Capcom.

  Regia: Paul W. S. Anderson
  278 38
  5.5
 • Pompeii (2014)

  În vara anului 79, sclavul Milo (Kit Harrington) are planuri mari: vrea să-și cumpere libertatea și apoi s-o ceară de soție pe Cassia (Emily Browning), frumoasa fiică a stăpânului său. Dar are loc cumplita erupție a vulcanului Vezuviu.

  Regia: Paul W. S. Anderson
  43 0
  5.5
 • Resident Evil: Retribution (2012)

  Resident Evil: Răsplata

  Virusul mortal al corporației Umbrella continuă să facă ravagii pe Pământ și transformă întreaga populație în zombie. Singura speranță de salvare e neînfricata Alice, care aterizează chiar în perimetrul unde se desfășurau cele mai secrete operațiuni

  Regia: Paul W. S. Anderson
  50 4
  5.4
 • The Three Musketeers (2011)

  Cei trei muschetari

  Muschetarii Athos, Porthos și Aramis se alătură lui D'Artagnan (Logan Lerman) și pornesc în cea mai periculoasă misiune, bazându-se pe spiritul de prietenie care i-a salvat de fiecare dată: toți pentru unul și unul pentru toți!

  Regia: Paul W. S. Anderson
  58 3
  5.7
 • Death Race (2008)

  Cursă mortală

  In New York-ul anului 2020, societatea se confrunta cu cresterea fara precedent a infractionalitatii. Pentru a aerisi inchisorile, precum si pentru distractia publicul larg, gardienii pun bazele unei curse diabolice de masini intre detinuti.

  Regia: Paul W. S. Anderson
  46 3
  6.3
 • Alien vs. Predator (2004)

  Extraterestru contra prădător

  Un grup de exploratori intreprind o expeditie in Antarctica, unde incearca sa descopere originile unor ruine aztece. Insa planurile lor esueaza si echipa se trezeste astfel in mijlocul unei batalii intre Alien-i si Predator-i... oare cine va castiga?

  Regia: Paul W. S. Anderson
  108 1
  5.6
 • Resident Evil (2002)

  Resident Evil: Experiment fatal

  Alice și Rain sunt conducătoarele unui comando care trebuie să pătrundă în "stup" - un uriaș laborator genetic. În laboratorul, care aparține unei puternice organizații cunoscută sub numele de Umbrella, un virus mortal a scăpat de sub control.

  Regia: Paul W. S. Anderson
  53 2
  6.7
 • Soldier (1998)

  Soldat

  În viitor, copiii sunt selectați încă de la naștere pentru a deveni soldați, iar cei care sunt considerați perfecți sunt educați și crescuți în așa fel încât să devină niște ucigași cu sânge rece, mașini de luptă fără niciun fel de sentiment.

  Regia: Paul W. S. Anderson
  30 0
  6.0
 • Event Horizon (1997)

  Event Horizon : Destinație mortală

  După 7 ani de la dispariție, Event Horizon, o navă-prototip care trebuia să ajungă la cele mai îndepărtate stele, reapare și trimite semnale. O echipă de salvare condusă de Căpitanul Miller (Laurence Fishburne) pleacă să recupereze Event Horizon.

  Regia: Paul W. S. Anderson
  58 4
  6.7
 • Mortal Kombat (1995)

  Recital de arte martiale si efecte speciale in aceasta poveste despre trei mizantropi care ajung in situatia de a raspunde de soarta omenirii. Forte malefice de pe celalalt taram ameninta sa distruga Pamantul, dar ofera o ultima sansa muritorilor.

  Regia: Paul W. S. Anderson
  27 1
  5.8