Filmele regizate de Paul Weiland

  • Paul Weiland

    Paul Weiland

    70 de ani
    Data nașterii: 11.07.1953
    Locul nașterii: England, UK
  • Made of Honor (2008)

    Mireasa e iubita mea!

    Chipesul Tom are tot ce vrea: bani, femei, succes. Si stie ca se poate baza oricand pe cea mai buna prietena a lui, Hannah. Dar cand Hannah pleaca in Scotia pentru sase saptamani, Tom isi da seama ca nu poate trai fara ea...

    Regia: Paul Weiland
    14 1
    5.8
  • Sixty Six (2006)

    Finala din '66

    Este vara lui '66 si Anglia e pe punctul de a fi cuprinsa de febra Cupei Mondiale. Pentru Bernie, un pusti de 12 ani, cel mai important moment al vietii sale se apropie: sarbatoarea de Bar Mitzvah si ziua in care va deveni barbat.

    Regia: Paul Weiland
    2 0
    6.7
  • Blackadder Back & Forth (1999)

    Blackadder

    Lordul Blacadder (Rowan Atkinson) vrea sa le joace o farsa prietenilor sai in ajunul anului nou si ii ordona servitorului sau sa construiasca o masina a timpului dupa planurile lui Da Vinci. Ideea sa era sa intre in masina timpului si sa iasa cu...

    Regia: Paul Weiland
    2 0
    7.6
  • Roseanna's Grave (1997)

    Pentru Roseanna

    O comedie romantica dulce-amaruie despre ceea ce suntem in stare sa facem pentru cei pe care ii iubim. Un barbat nu se da inapoi de la nimic pentru a indeplini ultima dorinta a sotiei sale aflate intr-o situatie critica.

    Regia: Paul Weiland
    2 0
    7.1
  • City Slickers II: The Legend of Curly's Gold (1994)

    O pacoste de comoară

    Ziua celei de-a 40-a aniversari a lui Mitch Robbins (Billy Crystal) nu pare sa fi inceput tocmai cu dreptul. Mitch are neplacuta surpriza de a-l gasi tolanit pe canapeaua sa pe Glen, nimeni altul decat fratele sau, considerat oaia neagra a familiei.

    Regia: Paul Weiland
    6 0
    5.6