Filmele regizate de Paul Weitz

 • Paul Weitz

  Paul Weitz

  58 de ani
  Data nașterii: 19.11.1965
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • Moving On (2022)

  Un nou început

  Regia: Paul Weitz
  8 1
  6.0
 • Fatherhood (2021)

  Viață de tată

  În această poveste adevărată, emoționantă și amuzantă, Kevin Hart joacă rolul unui văduv care își asumă una dintre cele mai grele slujbe din lume: cea de tată.

  Regia: Paul Weitz
  28 0
  6.6
 • Bel Canto (2018)

  Bel Canto, bazat pe o poveste reală, prezintă un tensionat episod petrecut pe proprietatea unui industriaş sud-american. Invitată de acesta pentru a ţine un recital, o solistă de operă se trezeşte prinsă într-o luare de ostatici cu potenţial fatal.

  Regia: Paul Weitz
  8 2
  5.5
 • Grandma (2015)

  Bunica

  O poetă septuagenară acerbă este atrasă înapoi în viața fiicei sale obsedate de muncă (Marcia Gay Harden) și a fiicei adolescente ale acesteia când cea din urmă îi cere ajutorul pentru a se descurca cu o sarcină nedorită.

  Regia: Paul Weitz
  2 0
  6.7
 • Admission (2013)

  Admis pe pile

  În fiecare primăvară, elevii din ultimul an de liceu aşteaptă scrisorile de acceptare din partea colegiilor. La Universitatea de la Princeton, ofiţerul responsabil cu admiterea este Portia (Tina Fey), cerber care evaluează sever mii de cereri.

  Regia: Paul Weitz
  6 3
  5.7
 • Being Flynn (2012)

  Flynn

  Nick e un tânăr de 20 de ani care lucrează în mai multe adăposturi pentru oamenii străzii din Boston. Astfel de locuri sunt cele în care îl întâlnește adesea pe tatăl său, un scriitor de o inteligență sclipitoare, dar foarte tulburat și excentric.

  Regia: Paul Weitz
  9 0
  6.4
 • Little Fockers (2010)

  O familie de coșmar

  O vizită neanunțată la reședința familiei Focker va duce la o nemaipomenită continuare a relației dintre Greg și durul său socru, Jack, mai ales că prin preajmă se află de această dată și cei mai mici membri ai clanului, Samantha și Henry.

  Regia: Paul Weitz
  27 2
  5.5
 • Cirque du Freak: The Vampire's Assistant (2009)

  Circul ororilor: Asistentul vampirului

  Darren încalcă accidental armistițiul de 200 de ani dintre două facțiuni de vampiri. Atras într-o lume plină de creaturi grotești, tânărul renunță la existența lui sigură dar plictisitoare pentru a-și urma destinul într-o lume bântuită de coșmaruri.

  Regia: Paul Weitz
  11 2
  5.8
 • American Dreamz (2006)

  Vise americane

  SUA nu se mai satura de show-ul American Dreamz care a cuprins o tara intreaga in febra “cine a intrat si cine a iesit”. Creierul productiei e Martin Tweed, gazda emisiunii, care e intr-o continua cautare de talente pe care sa le faca celebritati.

  Regia: Paul Weitz
  4 3
  5.5
 • In Good Company (2004)

  Șef, și puțin mai mult!

  Cand compania sa este achizitionata, Dan ajunge sa lucreze pentru Carter, un baiat de 20 de ani fara experienta. Exact cand situatia nu poate fi mai sumbra, Dan descopera ca fiica sa, Alex (Scarlett Johansson), s-a indragostit de tanarul sau sef.

  Regia: Paul Weitz
  13 1
  6.5
 • About a Boy (2002)

  Despre un băiat

  In Totul despre baieti locul central il ocupa un barbat chipes, bogat, superficial, solitar, irezistibil si legatura neasteptata care se stabileste intre el si un pusti pe care il intalneste intr-o tentativa de a se cupla cu mama altui baiat.

  Regia: Chris Weitz, Paul Weitz
  13 3
  7.1
 • Down to Earth (2001)

  Din nou pe Pământ

  Comicul de culoare Lance (Chris Rock) știe ce înseamnă să moară pe scenă. Dar când viața lui ia o întorsătură neașteptată, ajungând în Rai, Lance e asigurat că se va reîntoarce la viață, dar în trupul îmbătrânit al unui miliardar lipsit de scrupule.

  Regia: Chris Weitz, Paul Weitz
  10 1
  5.4
 • American Pie (1999)

  Plăcintă americană

  Jim e un băiat ca oricare altul numai că e disperat din cauza virginității. De când părinții săi l-au prins urmărind filme porno pe un canal TV codat, lucrurile au devenit și mai disperate.

  Regia: Chris Weitz, Paul Weitz
  39 6
  7.0