Filmele regizate de Penny Marshall

  • Penny Marshall

    Penny Marshall

    Data nașterii: 15.10.1943
    Decedat: 17.12.2018 (75 de ani)
  • Riding in Cars with Boys (2001)

    Băieții din viața mea

    O zi îti poate transforma viaţa; o zi îţi poate distruge viaţa. Pe parcursul vieţii existã patru sau cinci zile care pot schimba totul. - Beverly DonofrioÎn 1968, o tânără care are visul de a deveni scriitoare rămâne însărcinată la 15 ani.

    Regia: Penny Marshall
    6 0
    6.5
  • The Preacher's Wife (1996)

    Dragoste de înger

    Sotia lui Henry trece prin momente grele. Reverendul se ca poate schimba ceva in comunitatea pe care o conduce, tot asa cum se teme sa-i marturiseasca sotiei adevaratele sentimente. Salvarea lor va fi un inger care va aduce impacarea sotilor.

    Regia: Penny Marshall
    11 1
    5.7
  • Renaissance Man (1994)

    Profu' de engleză

    Jurnalistul Bill Rago e nevoit sa accepte un post de profesor de literatura pentru tinerii recruti din armata. Intr-o zi Bill le vorbeste acestora despre Hamlet, prezentand povestea in maniera unui film de suspans. Brusc, tinerii devin interesati.

    Regia: Penny Marshall
    13 2
    6.2
  • A League of Their Own (1992)

    Liga feminină de baseball

    In timp ce al Doilea Razboi Mondial era in plina desfasurare, unul dintre putinii barbati neincorporati, Jimmy Dugan, cam betivan, dar cu un suflet mare, pune pe picioare o echipa de baseball formata numai din femei, asumandu-si functia de manager.

    Regia: Penny Marshall
    16 0
    7.3
  • Awakenings (1990)

    Trezirile

    Malcolm Sayer (Robin Williams), un doctor nou venit, află că o secție a spitalului este plină cu pacienți catatonici. După ce găsește un posibil remediu medicamentos, doctorul cere permisiunea să îl încerce pe unul dintre pacienți.

    Regia: Penny Marshall
    37 0
    7.8
  • Big (1988)

    Vreau să fiu mare

    Tom Hanks interpreteaza rolul unui copil de 12 ani care doreste sa iasa din propria piele pentru a trai experienta unui om matur. Printr-o minune, dorinta sa este implinita. Peste noapte el devine un om in toata firea, insa mintea ii ramane de copil

    Regia: Penny Marshall
    24 0
    7.3
  • Jumpin' Jack Flash (1986)

    Spion fără voie

    Terry este angajata unei banci renumite. Ea comunica cu clientii de pe intreg mapamondul. Intr-o zi, Terry primeste un mesaj codat. Dupa ce reuseste sa descifreze mesajul, Terry se trezeste implicata in periculoasa lume a spionajului international.

    Regia: Penny Marshall
    6 0
    5.9