Filmele regizate de Peter R. Hunt

  • Peter R. Hunt

    Peter R. Hunt

    Data nașterii: 11.03.1925
    Decedat: 14.08.2002 (77 de ani)
  • Assassination (1987)

    Complot la Casa Albă

    Un agent al CIA e convocat sa asigure protectia Primei Doamne abia instalate la Casa Alba. Dar sotia presedintelui este refractara la orice sfat, iar - pe de altă parte - indivizi de rang inalt au interesul ca aceasta sa dispara.

    Regia: Peter R. Hunt
    17 1
    5.2
  • Death Hunt (1981)

    Vânătoarea morții

    Johnson trăiește în munții din zona râului Yukon. La o vizită în oraș, asistă la o luptă de câini și cumpără câinele pierzător fără ca stăpânul câinelui să accepte afacerea. Hazel îl va hărțui acum pe Johnson și chiar îl va acuza de crimă.

    Regia: Peter R. Hunt
    16 0
    6.9
  • Shout at the Devil (1976)

    La revedere, in iad!

    Aventura se deruleaza in Africa, in timpul Primului Razboi Mondial. Un aventurier american si un braconier englez descopera ca germanii construiesc un vas de razboi. Cei doi isi unesc fortele pentru o cauza nobila: distrugerea masinariei de razboi.

    Regia: Peter R. Hunt
    23 0
    6.1
  • Gold (1974)

    Aur

    O aventură amuzantă şi captivantă de tip vechi, în care Roger Moore descoperă accidental un complot menit să distrugă o mină sud-africană, ceea ce ar devaloriza în mod intenţionat preţul aurului pe pieţele globale. 

    Regia: Peter R. Hunt
    7 1
    5.7
  • On Her Majesty's Secret Service (1969)

    În slujba Majestății sale

    Blofeld si-a construit un laborator in Alpi, unde pune la punct ultimele detalii pentru a cucerii lumea. Pretinzand ca vindeca alergii rare, Blofeld atrage de partea lui zece femei frumoase care, fara sa stie, devin colaboratoarele lui.

    Regia: Peter R. Hunt
    28 3
    6.7