Filmele regizate de Phil Joanou

  • Phil Joanou

    Phil Joanou

    62 de ani
    Data nașterii: 20.11.1961
    Locul nașterii: La Cañada, California, USA
  • The Veil (2016)

    La douăzeci și cinci de ani după ce membrii unui cult religios au comis sinucidere în masă, singura supraviețuitoare revine la locul tragediei însoțită de o echipă de filmare.

    Regia: Phil Joanou
    8 5
    4.7
  • Gridiron Gang (2006)

    Echipa de încredere

    Emoţionanta poveste a unui gardian la o închisoare pentru delincvenţi juvenili, Sean Porter (Dwayne Johnson), care, împreună cu un alt gardian, Malcolm Moore (Xzibit), transformă un grup de condamnaţi într-o echipă de fotbal în doar patru săptămâni.

    Regia: Phil Joanou
    16 1
    7.1
  • Entropy (1999)

    Haos in dragoste

    Cel mai greu lucru in viata este sa-ti regizezi propria viata. Entropy este un policier aparte, intrucatva elitist dar perceput ca un film "cool" cu un pretext simplu dar un "ambalaj" iesit din comun. Jake Walsh (Stephen Dorff) este regizor de...

    Regia: Phil Joanou
    0 0
    6.2
  • Heaven's Prisoners (1996)

    Între rai și iad

    Dave este un fost poliţist care şi-a refăcut viaţa în afara celei de poliţie, alături de soţia lui, Annie. Când salvează o fetiţă, unică supravieţuitoare a prăbuşirii unui avion, viaţa lor se schimbă definitiv. Ei se pregătesc să crească această...

    Regia: Phil Joanou
    8 0
    5.8
  • Final Analysis (1992)

    Analiză finală

    Isaac Barr este psihiatru, iar Diana Baylor este pacienta lui, chinuita de amintirile unei intamplari groaznice din trecut. Pentru a afla mai multe, Barr vorbeste cu sora Dianei, Heather. Curand cei doi se trezesc implicati intr-o aventura pasionala.

    Regia: Phil Joanou
    25 0
    5.9
  • State of Grace (1990)

    Stare de grație

    Dupa o absenta de 12 ani, Terry Noonan se intoarce in cartierul in care a crescut, se impaca cu iubita din tinerete, Kathleen si se alatura bandei lui Frankie, fratele acesteia.

    Regia: Phil Joanou
    17 1
    7.2
  • Three O'Clock High (1987)

    Clopoțelul sună la trei

    Buddy, batausul clasei, il provoaca pe Jerry la o bataie in parcarea scolii, la ora trei dupa amiaza. Bietul Jerry nu are la dispozitie decat sapte ore, o inteligenta vie, cativa prieteni si o surioara cu idei, pentru a scapa din bucluc.

    Regia: Phil Joanou
    4 0
    7.1