Filmele regizate de Philipp Stölzl

  • Philipp Stölzl

    Philipp Stölzl

    57 de ani
    Data nașterii: 01.01.1967
    Locul nașterii: München, Germany
  • The Royal Game (2021)

    Jocul regal

    1938. În timp ce trupele naziste mărșăluiesc spre Viena, avocatul Josef Bartok încearcă să fugă în SUA împreună cu soția lui, dar e arestat și interogat de Gestapo. Ca să suporte tortura la care e supus, Josef se refugiază în lumea șahului.

    Regia: Philipp Stölzl
    1 0
    6.8
  • The Physician (2013)

    Ucenicul lui Avicenna

    În Persia din secolul al XI-lea, ucenicul unui medic chirurg se deghizează în evreu pentru a putea studia medicina într-o şcoală care nu acceptă creştini

    Regia: Philipp Stölzl
    55 2
    7.2
  • Erased (2012)

    Șterși

    Un necunoscut atacă unul din birourile CIA, aflat la subsolul unui hotel european din Bruxeles, Belgia, atacă și ucide toți agenții și paznicii aflați în încăperile subsolului, după care fură un dispozitiv special.

    Regia: Philipp Stölzl
    43 2
    6.0
  • Germania 1772 - tânărul şi înflăcăratul Johann Goethe aspiră să devină poet, dar, după ce ratează examenele pentru a deveni avocat, este trimis de tatăl său la un tribunal dintr-o comunitate provincială, liniştită şi plicticoasă, să studieze...

    Regia: Philipp Stölzl
    0 0
    6.6
  • North Face (2008)

    Bazat pe o poveste adevărată, Nordwand spune povestea a doi alpiniști germani, Toni Kurz și Andi Hinterstoisser care în 1936 au încercat să escaladeze versantul de nord al masivului Eiger, în Alpii elvețieni.

    Regia: Philipp Stölzl
    9 1
    7.4