Filmele regizate de Phillip Noyce

  • Phillip Noyce

    Phillip Noyce

    73 de ani
    Data nașterii: 29.04.1950
    Locul nașterii: Griffith, New South Wales, Australia
  • Fast Charlie (2023)

    Îngerul Charlie

    Charlie Swift este un asasin plătit care are o problemă: infractorului pe care l-a ucis îi lipsește capul, iar Charlie va fi plătit doar dacă trupul poate fi identificat. Intră în scenă Marcie Kramer, fosta soție a victimei și o femeie cu toate...

    Regia: Phillip Noyce
    98 11
    6.2
  • Când orășelul în care locuiește este izolat de autorități din cauza unui pistolar nebun, este o adevărată cursă contra cronometru care începe pentru o mamă care vrea să-și protejeze fiul cu orice preț.

    Regia: Phillip Noyce
    46 7
    4.9
  • Above Suspicion (2018) urmărește povestea reală a unui agent FBI recent căsătorit, care a fost repartizat într-un oraș montan din Kentucky, unde începe o aventură periculoasă cu o informatoare.

    Regia: Phillip Noyce
    39 6
    5.7
  • The Giver (2014)

    Darul lui Jonas

    Acţiunea are loc într-o societate distopică şi ternă a viitorului, în care oamenii au fost lăsaţi fără nici un fel de amintiri, astfel încât aceştia nu mai manifestă nici un fel de sentiment sau emoţie, fiind asemenea unor roboţi.

    Regia: Phillip Noyce
    21 4
    6.4
  • Mary and Martha (2013)

    Mary și Martha

    Dupa ce fiul ei moare de malarie in vacanta din Africa, Mary o cunoaște pe Martha, o altă femeie al cărei fiu a murit de malarie. Cele două încep o campanie internațională prin care să aducă medicamente în Africa și să înceapă să salveze vieți.

    Regia: Phillip Noyce
    7 1
    6.8
  • Salt (2010)

    Sare

    O agentă CIA este bănuită a fi agent rus infiltrat. Femeia, cu proprii colegi pe urmele sale, va trebui să reziste singură împotriva tuturor pentru a nu fi capturată de guvern, pentru a-și proteja familia și a-și dovedi nevinovăția.

    Regia: Phillip Noyce
    82 5
    6.4
  • Catch a Fire (2006)

    O cauză arzătoare

    O dramă despre terorismul în timpul apartheidului din Africa de Sud a cărei acțiune gravitează în jurul unui polițist și a unui tânăr care pregătesc atacuri împotriva regimului.

    Regia: Phillip Noyce
    5 1
    6.7
  • Rabbit-Proof Fence (2002)

    Drumul spre libertate

    Filmul este o drama australiana inspirata din realitate, plasata in anul 1931, o perioada in care guvernul lua copii indigeni si ii ducea intr-o tabara oficiala, unde ii antrena sa devina muncitori ca mai apoi sa ii integreze in societatea albilor.

    Regia: Phillip Noyce
    10 0
    7.4
  • The Quiet American (2002)

    Un american linistit

    Saigon, Vietnam 1952. In timp ce vietnamezii încearcã sa-si dobândeascã independenta luptând împotriva francezilor in nord, locuitorii acestui oras colonial se agata de modul lor de viata exotic, senzual si otrãvitor.

    Regia: Phillip Noyce
    15 1
    7.0
  • The Bone Collector (1999)

    Colecționarul de oase

    Lincoln Rhyme, un detectiv specializat în criminalistică, a fost cândva cel mai bun din țară. Dar un accident il imobilizeaza la pat. Polițista de teren Amelia trebuie să devină ochii, urechile și picioarele lui Rhyme, pe urma unui ucigaș sadic.

    Regia: Phillip Noyce
    51 1
    6.7
  • The Saint (1997)

    Sfântul

    Sfântul, un tip rece, se intersectează cu Emmei Russel, o tânără savant a cărei viaţă este în primejdie. Emma a descoperit cheia planului miliardarului Ivan Tretiak de a se încorona ca ţar al unui nou imperiu rus.

    Regia: Phillip Noyce
    33 1
    6.2
  • Clear and Present Danger (1994)

    Singur împotriva președintelui

    Harrison Ford interpretează rolul lui Jack Ryan, un agent CIA întreprinzător în această producție lăudată de critica de film care a doborât toate recordurile box-office și care poartă semnătura producătorilor filmului Patriot Games

    Regia: Phillip Noyce
    43 0
    6.9
  • Sliver (1994)

    Sliver se mută într-un apartament din Manhattan care are o istorie presarată cu decese ciudate. Curtată de Jack, dar preferându-l pe Zeke, Sliver trece prin momente de teamă şi groază, pentru ca cei doi bărbaţi se poartă din ce în ce mai ciudat.

    Regia: Phillip Noyce
    11 1
    5.1
  • Patriot Games (1992)

    Jocurile patriotice

    Jack Ryan, agent secret și fost analist CIA, pleacă în vacanță la Londra împreună cu soția și fiica. Dându-și întâlnire cu familia în fața Palatului Buckingham, Ryan este prins în mijlocul unui atac terorist asupra lordului Holmes.

    Regia: Phillip Noyce
    38 0
    6.8
  • Dead Calm (1989)

    Liniște apăsătoare

    Îndurerați de recenta moarte a fiului lor, soții John si Rae Ingram pornesc într-o lungă croazieră pe mare cu un iaht. Într-o zi întâlnesc epava unui mic vas care stă să se scufunde și îl iau la bord pe singurul supraviețuitor, Hughie Warriner.

    Regia: Phillip Noyce
    16 0
    6.8