Filmele regizate de Raja Gosnell

  • Raja Gosnell

    Raja Gosnell

    65 de ani
    Data nașterii: 09.12.1958
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Show Dogs (2018)

    Operațiunea Ham-Ham

    Un câine polițist rottweiler, Max, trebuie să lucreze sub acoperire "deghizat" ca un câine de expoziție, într-un show de prestigiu, împreună cu partenerul său uman Frank, pentru a preveni un dezastru.

    Regia: Raja Gosnell
    33 3
    4.0
  • The Smurfs 2 (2013)

    Ștrumpfii 2

    Gargamel nu se lasă: ura lui pentru ștrumpfi îl împinge să găsească noi și noi metode pentru a le veni de hac! Vrăjitorul conjură forțele întunericului și îi creează pe.

    Regia: Raja Gosnell
    16 1
    5.3
  • The Smurfs (2011)

    Ștrumpfii

    Marele Ştrumf, Ştrumfiţa, Bebe Ştrumf şi ceilalţi consăteni ai lor au din nou probleme cu maleficul vecin, vrăjitorul Gargamel. Ajutat de motanul său, Azrael, dar şi de urâta vrăjitoare Hogartha, Gargamel le bune din nou beţe în roate ştrumfilor.

    Regia: Raja Gosnell
    14 1
    5.4
  • Beverly Hills Chihuahua (2008)

    Chihuahua de Beverly Hills

    Chloe, o femelă chihuahua alintată, își petrece timpul în poșeta stăpânei sale. Când Chloe se pierde de stăpână, ea este forțată să se bazeze pe abilitățile și simțurile pervertite de viața de huzur, precum și pe sprijinul unor prieteni noi.

    Regia: Raja Gosnell
    5 0
    3.9
  • Yours, Mine & Ours (2005)

    Al tău, al meu și al nostru

    In aceasta comedie de familie, parintii vaduvi Frank (Dennis Quaid) si Helen (Rene Russo) se casatoreasc dar cei 18 copii dintre ei incearca sa le saboteze casatoria. Astfel ei descopera ca familiile si casatoriile nu pot fi facute intr-o singura zi.

    Regia: Raja Gosnell
    7 1
    5.5
  • Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed (2004)

    Scooby Doo: Monștri dezlănțuiți

    In noua lor aventura de pe marile ecrane, Scooby si echipa se confrunta cu un periculos mascat anonim care pune la cale stapanirea orasul Coolsville producand panica printre locuitorii lui prin intermediul unui monstru-robotizat.

    Regia: Raja Gosnell
    6 0
    5.2
  • Scooby-Doo (2002)

    Scooby Doo

    Preocupat de faptul că stațiunea lui înfricoșătoare ar putea fi într-adevăr bântuită de stafii, Emile Mondavarious încearcă să-i reunească pe Scobby si gasca sa pentru a rezolva misterul înainte ca tineretul de pe insulă sa afle.

    Regia: Raja Gosnell
    9 0
    5.3
  • Big Momma's House (2000)

    Acasă la Coana Mare

    Un politist tacanit ia identitatea unei bunici supraponderale pentru a rezolva un caz complicat. Maestru in arta travestirilor, agentul FBI Malcolm Turner trebuie sa captureze un infractor foarte periculos evadat din inchisoare.

    Regia: Raja Gosnell
    31 0
    5.2
  • Never Been Kissed (1999)

    Un sărut adevărat

    Josie Geller vrea mai mult de la viata. Ca redactor de 25 de ani la cel mai respectat ziar din Chicago, The Chicago Sun, ea tanjeste sa devina reporter. Josie este talentata in meseria ei dar complet depasita cand e vorba de viata personala.

    Regia: Raja Gosnell
    15 2
    6.0
  • Home Alone 3 (1997)

    Singur acasă 3

    Patru spioni versati si hoti de tehnologie industriala de ultima ora, cu inalta calificare in bransa lor, Beaupre, Alice, Jernigan si Unger, fura un cip ultrasecret de la Air Force.

    Regia: Raja Gosnell
    66 1
    4.6