Filmele regizate de Renny Harlin

 • Renny Harlin

  Renny Harlin

  65 de ani
  Data nașterii: 15.03.1959
  Locul nașterii: Riihimäki, Finland
 • Cineva șantajează CIA, asasinând jurnaliști străini și făcând să pară că agenția este responsabilă. Pe măsură ce lumea începe să se unească împotriva SUA, CIA trebuie să-și ademenească cel mai strălucit – și rebel – agent de la pensie, forțându-l...

  Regia: Renny Harlin
  90 6
  5.1
 • The Misfits (2021)

  Inadaptații

  Regia: Renny Harlin
  135 15
  4.4
 • Skiptrace (2016)

  Detectivul, mafia și cartoforul

  Skiptrace e povestea lui Bennie Chan (Jackie Chan), un detectiv din Hong Kong care e pe urmele infamului șef al mafiei Victor Wong de peste un deceniu.

  Regia: Renny Harlin
  47 3
  5.6
 • The Legend of Hercules (2014)

  Legenda lui Hercule

  În Grecia antică, o regină cade pradă dorinței lui Zeus, iar rezultatul e un fiu cu un destin exemplar: ar trebui să-l răstoarne pe regele tiranic și să readucă pacea. Dar prințul, Hercule, nu are habar de obârșia sa zeiască.

  Regia: Renny Harlin
  36 2
  4.2
 • Devil's Pass (2013)

  Trecătoarea Diavolului

  Filmul are în prim plan un grup de 5 studenţi care investighează modul misterios prin care 9 schiori ruşi au murit în Munţii Ural în anul 1959. Până în prezent, moartea lor a rămas unul dintre cele mai bizare mistere nerezolvate ale secolului 20.

  Regia: Renny Harlin
  20 1
  5.7
 • 5 Days of War (2011)

  5 zile de război

  O dramă centrată pe războiul dintre Rusia și Georgia în mijlocul căruia sunt prinși un jurnalist american, cameramanul lui și un localnic georgian

  Regia: Renny Harlin
  5 2
  5.6
 • 12 Rounds (2009)

  12 încercări

  Când Danny împiedică un hoț să fugă cu o pradă uriașă, iubita hoțului e ucisă accidental. După ce evadează, infractorul pune în aplicare un plan: Danny va trebui să rezolve o serie de 12 enigme extrem de dificile. Altfel, logodnica lui va muri.

  Regia: Renny Harlin
  30 1
  5.6
 • Cleaner (2007)

  Fără urmă

  Tom este un fost politist care se ocupa de curatarea locurilor in care s-a comis o crima. Intr-o zi, este chemat sa curete locul unei crime. A doua zi, cand merge sa returneze cheia proprietarei, isi da seama ca tocmai a spalat urmele altei crime...

  Regia: Renny Harlin
  17 0
  6.1
 • The Covenant (2006)

  Conjurația tăcerii

  Patru vechi familii, cu puteri supranaturale. Patru vechi familii unite printr-un juramant sacru. Patru descendenti uniti de acelasi juramant, fiecare cu puterea sa. Ceva ameninta sa rupa juramantul care le-a protejat familiile de secole incoace.

  Regia: Renny Harlin
  18 3
  5.2
 • Exorcist: The Beginning (2004)

  Exorcistul: Începutul

  Filmul spune povestea premergatoare celei din celebrul horror al anilor 70,

  Regia: Renny Harlin
  11 1
  5.1
 • Mindhunters (2004)

  Minți ucigătoare

  Pe o insula indepartata, FBI are un program de pregatire pentru divizia lor de psihologi criminalisti, care se numeste “Minte ucigasa” (Mindhunters), folositi pentru a prinde ucigasii in serie.

  Regia: Renny Harlin
  26 0
  6.3
 • Driven (2001)

  Condus

  Talentatul pilot de curse Jimmy Bly a început să-și piardă atenția și să coboare în clasament. Presiunea la care este supus e imensa, fratele sau este un promotor prea ambitios, iar la asta se adauga relatia lui Bly cu Sophia, prietena rivalului sau.

  Regia: Renny Harlin
  15 2
  4.6
 • Deep Blue Sea (1999)

  Rechinii Ucigași

  Dr. Susan e pe cale să facă o descoperire revoluționară și să găsească soluția pentru regenerarea celulelor encefalice și un tratament pentru vindecarea bolii Alzheimer. Dar pentru a-și atinge scopul, Susan face experimente pe rechini

  Regia: Renny Harlin
  31 0
  5.9
 • The Long Kiss Goodnight (1996)

  Sărutul dulce al răzbunării

  Samantha (Geena Davis) e o profesoara, care isi creste singura copilul. Ea are amintiri vagi despre lucruri pe care crede ca nu le-a trait. Află că ocupatia sa anterioara a fost de ucigasa profesionista, inclusa intr-un program guvernamental secret.

  Regia: Renny Harlin
  49 2
  6.8
 • Cutthroat Island (1995)

  Insula secretelor

  Morgan Adams (Geena Davis) primeşte ca moştenire de la tatăl său aflat pe moarte nava lui de pirat şi o bucată dintr-o hartă inscripţionată pe scalpul lui.

  Regia: Renny Harlin
  51 1
  5.7