Filmele regizate de Renny Harlin

  • Renny Harlin

    Renny Harlin

    65 de ani
    Data nașterii: 15.03.1959
    Locul nașterii: Riihimäki, Finland
  • Cineva șantajează CIA, asasinând jurnaliști străini și făcând să pară că agenția este responsabilă. Pe măsură ce lumea începe să se unească împotriva SUA, CIA trebuie să-și ademenească cel mai strălucit – și rebel – agent de la pensie, forțându-l...

    Regia: Renny Harlin
    91 6
    5.1
  • The Misfits (2021)

    Inadaptații

    Regia: Renny Harlin
    136 15
    4.4
  • Skiptrace (2016)

    Detectivul, mafia și cartoforul

    Skiptrace e povestea lui Bennie Chan (Jackie Chan), un detectiv din Hong Kong care e pe urmele infamului șef al mafiei Victor Wong de peste un deceniu.

    Regia: Renny Harlin
    47 3
    5.6
  • The Legend of Hercules (2014)

    Legenda lui Hercule

    În Grecia antică, o regină cade pradă dorinței lui Zeus, iar rezultatul e un fiu cu un destin exemplar: ar trebui să-l răstoarne pe regele tiranic și să readucă pacea. Dar prințul, Hercule, nu are habar de obârșia sa zeiască.

    Regia: Renny Harlin
    36 2
    4.2
  • Devil's Pass (2013)

    Trecătoarea Diavolului

    Filmul are în prim plan un grup de 5 studenţi care investighează modul misterios prin care 9 schiori ruşi au murit în Munţii Ural în anul 1959. Până în prezent, moartea lor a rămas unul dintre cele mai bizare mistere nerezolvate ale secolului 20.

    Regia: Renny Harlin
    20 1
    5.7
  • 5 Days of War (2011)

    5 zile de război

    O dramă centrată pe războiul dintre Rusia și Georgia în mijlocul căruia sunt prinși un jurnalist american, cameramanul lui și un localnic georgian

    Regia: Renny Harlin
    5 2
    5.6
  • 12 Rounds (2009)

    12 încercări

    Când Danny împiedică un hoț să fugă cu o pradă uriașă, iubita hoțului e ucisă accidental. După ce evadează, infractorul pune în aplicare un plan: Danny va trebui să rezolve o serie de 12 enigme extrem de dificile. Altfel, logodnica lui va muri.

    Regia: Renny Harlin
    30 1
    5.6
  • Cleaner (2007)

    Fără urmă

    Tom este un fost politist care se ocupa de curatarea locurilor in care s-a comis o crima. Intr-o zi, este chemat sa curete locul unei crime. A doua zi, cand merge sa returneze cheia proprietarei, isi da seama ca tocmai a spalat urmele altei crime...

    Regia: Renny Harlin
    17 0
    6.1
  • The Covenant (2006)

    Conjurația tăcerii

    Patru vechi familii, cu puteri supranaturale. Patru vechi familii unite printr-un juramant sacru. Patru descendenti uniti de acelasi juramant, fiecare cu puterea sa. Ceva ameninta sa rupa juramantul care le-a protejat familiile de secole incoace.

    Regia: Renny Harlin
    18 3
    5.2
  • Exorcist: The Beginning (2004)

    Exorcistul: Începutul

    Filmul spune povestea premergatoare celei din celebrul horror al anilor 70,

    Regia: Renny Harlin
    11 1
    5.1
  • Mindhunters (2004)

    Minți ucigătoare

    Pe o insula indepartata, FBI are un program de pregatire pentru divizia lor de psihologi criminalisti, care se numeste “Minte ucigasa” (Mindhunters), folositi pentru a prinde ucigasii in serie.

    Regia: Renny Harlin
    26 0
    6.3
  • Driven (2001)

    Condus

    Talentatul pilot de curse Jimmy Bly a început să-și piardă atenția și să coboare în clasament. Presiunea la care este supus e imensa, fratele sau este un promotor prea ambitios, iar la asta se adauga relatia lui Bly cu Sophia, prietena rivalului sau.

    Regia: Renny Harlin
    15 2
    4.6
  • Deep Blue Sea (1999)

    Rechinii Ucigași

    Dr. Susan e pe cale să facă o descoperire revoluționară și să găsească soluția pentru regenerarea celulelor encefalice și un tratament pentru vindecarea bolii Alzheimer. Dar pentru a-și atinge scopul, Susan face experimente pe rechini

    Regia: Renny Harlin
    31 0
    5.9
  • The Long Kiss Goodnight (1996)

    Sărutul dulce al răzbunării

    Samantha (Geena Davis) e o profesoara, care isi creste singura copilul. Ea are amintiri vagi despre lucruri pe care crede ca nu le-a trait. Află că ocupatia sa anterioara a fost de ucigasa profesionista, inclusa intr-un program guvernamental secret.

    Regia: Renny Harlin
    50 2
    6.8
  • Cutthroat Island (1995)

    Insula secretelor

    Morgan Adams (Geena Davis) primeşte ca moştenire de la tatăl său aflat pe moarte nava lui de pirat şi o bucată dintr-o hartă inscripţionată pe scalpul lui.

    Regia: Renny Harlin
    51 1
    5.7