Filmele și serialele regizate de Rian Johnson

  • Rian Johnson

    Rian Johnson

    50 de ani
    Data nașterii: 17.12.1973
    Locul nașterii: Silver Spring, Maryland, USA
  • Poker Face (2023)

    Fața de poker

    Scenariul: Rian Johnson
    93 9
    7.8
  • Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)

    La cuțite: Misterul din Grecia

    Ești invitat să cauți piesele de puzzle. În continuarea filmului La cuțite al lui Rian Johnson, detectivul Benoit Blanc călătorește în Grecia pentru a desface ițele misterului din jurul unui nou set de suspecți.

    Regia: Rian Johnson
    79 6
    7.1
  • Knives Out (2020)

    La cuțite

    Knives Out merge pe urmele unui popular scriitor de romane polițiste care e găsit mort în reședința sa după aniversarea vârstei de 85 de ani. Investigația e condusă de Benoit Blanc, iar de pe lista suspecților nu este exclus niciun membru al familiei

    Regia: Rian Johnson
    282 20
    7.9
  • Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017)

    Războiul stelelor - Episodul VIII: Ultimii Jedi

    Eroii din “Trezirea forței” se alătură legendelor galactice într-o aventură epică, ce descifrează mistere ale Forței vechi de generații și scot la lumină adevăruri șocante din trecut.

    Regia: Rian Johnson
    500 44
    6.9
  • Looper (2012)

    Asasin în viitor

    Călătoria în timp oferă mafiei viitorului un mijloc de a scăpa de inamicii nedoriți: legați fedeleș, aceștia sunt trimiși în trecut, unde primesc un glonte în cap. Victima dispare, iar în trecut cadavrul ei nu există din punct de vedere legal.

    Regia: Rian Johnson
    62 4
    7.4
  • The Brothers Bloom (2008)

    Frații Bloom

    Frații Bloom, doi escroci, pun la cale o ultimă lovitură înainte de a deveni oameni cinstiți. Victima? Penelope, o milionară excentrică, a cărei reședință ascunde comori ce le-ar asigura fraților un trai liniștit pentru toată viața.

    Regia: Rian Johnson
    7 1
    6.7
  • Brick (2005)

    Codul morții

    Viața unui adolescent inteligent, dar singuratic, se schimbă când o găsește pe fosta sa prietenă, Emily, moartă. Brendan trebuie să pună indiciile cap la cap, începând cu o convorbire telefonică, în care Emily îi spunea că e într-o încurcătură.

    Regia: Rian Johnson
    16 1
    7.1