Filmele regizate de Richard Benjamin

  • Richard Benjamin

    Richard Benjamin

    85 de ani
    Data nașterii: 22.05.1938
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • The Goodbye Girl (2004)

    Adio, dar raman cu tine

    Neil Simon isi actualizeaza comedia romantica de mare succes reprezentata pe scena si aparuta si pe marile ecrane, printr-o versiune fermecatoare pentru televiziune. "The Goodbye Girl" este povestea Paulei McFadden (Patricia Heaton), o femeie...

    Regia: Richard Benjamin
    3 1
    6.0
  • Marci X (2003)

    Marci nu stie nimic despre rap. Ea crede cã e ceva ce fac vânzãtorii în magazinele de lux unde îsi face ea cumpãrãturile. Dar totul se schimbã dupã ce rapper-ul Dr. S scoate un CD controversat pentru casa de discuri a tatãlui lui Marci, grav bolnav.

    Regia: Richard Benjamin
    1 0
    3.0
  • The Shrink Is In (2001)

    Romane și psihoterapie

    Courtney Cox o interpreteaza pe Samantha, o scriitoare care calatoreste si care sufera de multe fobii si disfunctii. Cand psihiatrul ei, Dr. Louise Rosenberg sufera o cadere nervoasa, Samanthei ii vine o idee despre cum sa isi gaseasca un barbat.

    Regia: Richard Benjamin
    1 0
    5.1
  • The Pentagon Wars (1998)

    Război la Pentagon

    Filmul satirizeaza investitiile in cercetare facute permanent de armata Americana, punand sub semnul intrebarii felul in care se cheltuiesc banii cetatenilor SUA

    Regia: Richard Benjamin
    11 1
    7.2
  • Mrs. Winterbourne (1996)

    Doamna Winterbourne

    Connie Doyle (Ricki Lake) are 18 ani si este o ghinionista. Nu are casa, nu are bani si mai e si insarcinata. Parasita de iubit, Connie se hotaraste sa paraseasca New Jersey si sa se duca la New York. In timpul calatoriei Connie ii cunoaste pe Hugh.

    Regia: Richard Benjamin
    9 1
    6.2
  • Milk Money (1994)

    Iubire de probă

    Dupa ce se imprieteneste cu o prostituata sufletista, interpretata de Melanie Griffith, un pusti de 12 ani e hotarat sa o „cupleze” cu tatal lui, vaduv de mai multi ani. Manevra tine si cei trei incearca sa convietuiasca o zi si o noapte, de proba.

    Regia: Richard Benjamin
    10 1
    5.6
  • Made in America (1993)

    Făcut în America

    Intr-o intorsatura de situatie, Zora Matthews (Nia Long) descopera ca tatal ei biologic este, de fapt, un barbat alb. Mama ei, Sarah (Whoopi Goldberg) a conceput-o cu ajutorul unui donator de sperma anonim.

    Regia: Richard Benjamin
    5 0
    5.1
  • Mermaids (1990)

    Sirenele

    Dupa inca o relatie esuata, doamna Flax isi ia cele doua fete si se muta, conform obiceiului, in alt oras. Numai ca aici va veni randul fiicei ei celei mari sa se indragosteasca si sa sufere, pentru ca dna Flax intalneste in sfarsit barbatul vietii.

    Regia: Richard Benjamin
    4 1
    6.7
  • Little Nikita (1988)

    Micul Nikita

    S-a dus la culcare american get-beget si s-a trezit fiu al unor spioni rusi...

    Regia: Richard Benjamin
    6 1
    5.9
  • My Stepmother Is an Alien (1988)

    Mama mea vitregă e extraterestră

    Steve Mills (Dan Aykroyd), un savant devotat, descopera viata extrateresta in senzualele forme ale Celestei (Kim Basinger), o fata de pe alta planeta.

    Regia: Richard Benjamin
    27 3
    5.4
  • The Money Pit (1986)

    Un sac de bani

    Steven Spielberg este producatorul executiv al acestui film care surprinde exaltarile si depresiile unui mariaj modern. Iată, așadar, povestea avocatului de succes Walter (Tom Hanks) si a talentatei muziciene Anna (Shelley Long).

    Regia: Richard Benjamin
    24 1
    6.4
  • Racing with the Moon (1984)

    În ajunul războiului

    Henry si Nicky urmeaza sa plece ca voluntari in cel de-al doilea Razboi Mondial. Henry incepe o relatie amoroasa cu nou-venita in oras, Caddie Winger, dar aceasta, intriganta si iresponsabila, pune la grea incercare prietenia dintre cei doi baieti.

    Regia: Richard Benjamin
    2 0
    6.6
  • City Heat (1984)

    Polițist și detectiv

    Kansas City, 1930. Partenerul detectivului particular Mike Murphy este batut cu bestialitate de mafiotii locali. Ca urmare a acestui incident, politia se mobilizeaza sa lupte impotriva mafiei.

    Regia: Richard Benjamin
    18 2
    5.5
  • My Favorite Year (1982)

    Anul meu preferat

    Debut regizoral al lui Richard Benjamin, filmul dezvolta, in accente nostalgice un incident care, se spune, s-ar fi petrecut in viata lui Mel Brooks. Mark Linn-Baker joaca rolul lui Benjy Stone, unul dintre scenaristii popularului serial de...

    Regia: Richard Benjamin
    9 1
    7.3