Filmele și serialele regizate de Richard Curtis

  • Richard Curtis

    Richard Curtis

    67 de ani
    Data nașterii: 08.11.1956
    Locul nașterii: Wellington, New Zealand
  • La paisprezece ani de la evenimentele din primul film, o serie de întâlniri între oameni din Marea Britanie ne amintește că în aceste vremuri diferite dragostea există de fapt.

    Regia: Richard Curtis, Mat Whitecross
    11 1
    7.1
  • About Time (2013)

    Era și timpul

    După încă o petrecere nereușită de Anul Nou, tatăl (Bill Nighy) lui Tim îi spune acestuia că bărbații din familia lor au abilitatea de a călători în timp. Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se întâmplă în viața lui.

    Regia: Richard Curtis
    61 3
    7.8
  • The Boat That Rocked (2009)

    Pirații muzicii

    Un grup de DJ profita de o scapare a legislatiei britanice din anii '60 si infiinteaza un post de radio pirat care emite de pe un vapor ancorat in largul Marii Nordului.

    Regia: Richard Curtis
    10 1
    7.3
  • Love Actually (2003)

    Pur și simplu dragoste

    Viața a opt cupluri diferite, care încearcă să se descurce cu problemele vieții sentimentale...Filmul este o comedie romantică produsă de aceeași echipă care a realizat Patru nunți și o înmormântare, Jurnalul lui Bridget Jones și "Notting Hill".

    Regia: Richard Curtis
    45 4
    7.6
  • Mr. Bean (1990)

    Dl. Bean

    Mr. Bean este un adult care pare sa fie nascut ieri. De altfel, fiecare episod incepe cu imaginea acestuia picat din luna. Este complet ignorant cand trebuie sa faca niste lucruri simple / in fata problemelor cotidiene, insa incredibil de inventiv...

    Scenariul: Richard Curtis, Rowan Atkinson
    11 2
    8.6
  • Blackadder (1983)

    Istoria năpârcii negre

    Povestea Printului Edmund, cunoscut si ca Black Adder, care unelteste incontinuu impotriva tatalui si fratelui sau pentru a pune mana pe coroana regala...

    Scenariul: Richard Curtis
    19 1
    8.0