Filmele regizate de Richard Donner

  • Richard Donner

    Richard Donner

    Data nașterii: 24.04.1930
    Decedat: 05.07.2021 (91 de ani)
  • 16 Blocks (2006)

    Mărturie mortală

    Un politist al NYPD primeste banala sarcina de a escorta un martor din custodia politiei la tribunal. Desi distanta intre sediul NYPD si 100 Centre Street este de 16 strazi (16 Blocks), se pare ca nimeni nu doreste ca martorul sa ajunga la destinatie

    Regia: Richard Donner
    36 4
    6.6
  • Timeline (2003)

    Cronologie

    Un grup de studenti la arheologie sunt prinsi in trecut atunci cand incearca sa-l aduca inapoi pe profesorul lor disparut, in urma unor experimente cu masina timpului. Grupul lor trebuie sa supravietuiasca duritatii secolului al XIV-lea.

    Regia: Richard Donner
    32 3
    5.6
  • Lethal Weapon 4 (1998)

    Armă mortală 4

    Detectivii Martin Riggs (Mel Gibson) si Roger Murtaugh (Danny Glover) fac din nou echipa pentru cel de-al patrulea episod din cariera lor.

    Regia: Richard Donner
    67 0
    6.6
  • Conspiracy Theory (1997)

    Teoria conspirației

    Jerry Fletcher e un sofer de taxi care vede conspiratii peste tot. Insa regula spune ca, daca persisti in aceste teorii, mai devreme sau mai tarziu una dintre ele se va dovedi adevarata. Acum viata lui e in pericol

    Regia: Richard Donner
    51 2
    6.7
  • Assassins (1996)

    Asasinii

    Film de super-acțiune în care Sylvester Stallone joacă rolul unui veteran în lumea asasinilor plătiți, care are de înfruntat un concurent novice în domeniu - Miguel Bain (Banderas), mult mai tânăr, mai nechibzuit și mai ambițios.

    Regia: Richard Donner
    53 3
    6.3
  • Maverick (1994)

    Jucătorul Maverick

    Maverick (Mel Gibson) este un imbatabil jucător de cărți care urmează să participe la un concurs de poker al cărui mare premiu este de 1 milion de dolari. Adversarii săi plănuiesc asasinarea lui pentru a-l scoate din concurs.

    Regia: Richard Donner
    50 0
    7.0
  • Radio Flyer (1992)

    Vis înaripat

    Un proaspat tata (Tom Hanks) isi aminteste, la varsta maturitatii, despre copilaria sa si a fratelui sau mai mic. In 1969, mama lor, ramasa vaduva se muta cu ei in California pentru a incepe o noua viata.

    Regia: Richard Donner, David Mickey Evans
    3 0
    6.9
  • Lethal Weapon 3 (1992)

    Armă mortală 3

    O noua serie a celebrei comedii Arma mortala ii aduce din nou impreuna pe Riggs (Mel Gibson) si Murtaugh (Danny Glover) cei doi populari politisti din Los Angeles. Ultimul trebuie sa se retraga din Politie dar cei doi intra intr-o noua aventura.

    Regia: Richard Donner
    65 1
    6.7
  • Lethal Weapon 2 (1989)

    Armă mortală 2

    Riggs şi Murtaugh sunt pe urmele unui diplomat sud-african care îşi rotunjeşte veniturile din traficul cu droguri. Deşi are informaţii preţioase de la un personaj oarecum dubios, Riggs nu se poate atinge de diplomat, acesta beneficiind de imunitate.

    Regia: Richard Donner
    67 1
    7.3
  • Scrooged (1988)

    Poveste trăsnită de Crăciun

    Francis e un producator de televiziune. Dorinta lui de promovare rapida ii distruge orice sansa de a fi fericit. Cand i se ofera sansa sa transmită in direct piesa Colinda de Craciun, viata sa incepe sa semene cu cea a personajului Scrooge.

    Regia: Richard Donner
    22 2
    6.9
  • Lethal Weapon (1987)

    Armă mortală

    Filmul prezintă povestea prieteniei care se leagă între doi polițiști, Martin, un alb rebel și cam sărit care se aruncă în tot felul de acțiuni riscante, și Roger, polițist de culoare, familist convins, care încă se gândește că ar fi putut fi medic.

    Regia: Richard Donner
    65 0
    7.6
  • The Goonies (1985)

    Goonienii

    Un grup de copii isi petrec ultimele zile impreuna inainte de a se muta fiecare cu familia sa in alte zone, casele lor urmand sa fie demolate. Pustii descopera din intamplare harta unei comori, harta care apartine faimosului pirat Un ochi.

    Regia: Richard Donner
    27 0
    7.7
  • Ladyhawke (1985)

    Domnița șoim

    Etienne Navarre și Isabeau de Anjou. Dragostea lor era atât de puternică încât nimic nu le-ar fi putut sta în cale. Până când au fost trădați, iar puterile negre ale iadului au aruncat asupra lor un blestem teribil.

    Regia: Richard Donner
    33 2
    6.9
  • The Toy (1982)

    Rasfatatul

    Jack Brown este jurnalist, dar nimeni nu se inghesuie sa-i ofere vreo slujba. Asa ca atunci cand U.S. Black, un milionar ingamfat si megaloman ii propune sa fie insotitorul fiului sau de 9 ani, Jack crede ca l-a prins pe Dumnezeu de picior...

    Regia: Richard Donner
    4 0
    5.8
  • Superman acceptă să renunțe la puterile lui, pentru a se căsători cu Lois, fără să știe că trei criminali Kriptonieni, pe care chiar el i-a eliberat fără chibzuială, plănuiesc să cucerească Pământul.

    Regia: Richard Lester, Richard Donner
    5 0
    7.6