Filmele regizate de Richard Fleischer

  • Richard Fleischer

    Richard Fleischer

    Data nașterii: 08.12.1916
    Decedat: 25.03.2006 (89 de ani)
  • Red Sonja (1985)

    Gedren, aflata in cautarea stapanirii totale asupra lumii, ucide intr-un raid asupra orasului Hablac pe protectoarea talismanului care i-ar da puteri nelimitate. Red Sonja, sora celei ucise, porneste cu propria-i sabie magica pentru a o opri.

    Regia: Richard Fleischer
    40 1
    5.1
  • Conan the Destroyer (1984)

    Conan distrugătorul

    Legendarul luptator Conan incearca cu disperare sa-si readuca la viata iubita moarta. De aceea, intra in jocul periculos al fortelor magice, pentru a gasi un pretios cristal cu puteri nebanuite.

    Regia: Richard Fleischer
    40 1
    5.9
  • Amityville 3-D (1983)

    Casa iadului

    A treia parte a seriei de filme horror. Un barbat se muta in casa din Amityville cu intentia de a-i distruge mitul, intr-un articol publicat in ziar.

    Regia: Richard Fleischer
    3 1
    4.2
  • The Jazz Singer (1980)

    Cântarețul de jazz

    La New York, Yussel Rabinovitch merge la scoala de cantori. În acelasi timp, împotriva dorinţei tatalui sau si soţiei sale Rivka, el compune melodii pentru un grup de muzica soul sub numele de Jess Robin si cânta alaturi de grup. Când trupei i...

    Regia: Sidney J. Furie, Richard Fleischer
    6 0
    5.9
  • Ashanti (1979)

    In timp ce se ocupa de vaccinarea satenilor dintr-un sat din Africa, doctorului Linderby ii este rapita sotia. Rapitorul, un negustor de sclavi, spera sa obtina o mare suma de bani din vanzarea femeii. Linderby porneste pe urmele raufacatorilor....

    Regia: Richard Fleischer
    12 1
    5.4
  • The Spikes Gang (1974)

    Banda lui Spikes

    Lee Marvin este magnific in rolul unui proscris ranit considerat o figura romantica de catre doi tineri impresionabili (Ron Howard si Gary Grimes). Ingrijit fiind de cei doi baieti, infractorul ii indeamna sa fure alaturi de el, dupa care ii...

    Regia: Richard Fleischer
    7 3
    6.3
  • Mr. Majestyk (1974)

    Domnul Majestyk

    Vince e veteran de război, iar acum deține o fermă. În ciuda faptului că își dorește o viață liniștită, se pare că nu poate sta departe de necazuri și ajunge la închisoare. Aici îl întâlnește pe Frank, un renumit membru al mafiei.

    Regia: Richard Fleischer
    29 0
    6.7
  • The Don Is Dead (1973)

    Razboiul mafiei

    Cand tatal lui Frank moare, acesta se asteapta sa ii ia locul si sa devina noul conducator al mafiei, numai ca teritoriul acestuia a fost impartit intre Don Angelo si Don Bernardo.

    Regia: Richard Fleischer
    8 0
    6.2
  • Soylent Green (1973)

    Hrana verde

    În anul 2022, New York-ul este populat de 40 de milioane de cetăţeni înfometaţi. Hrana a devenit un lux din pricina distrugerii resurselor naturale. De aceea, guvernul lansează un produs nou, Soylent Green, cu un secret înspăimântător

    Regia: Richard Fleischer
    31 1
    7.0
  • The Last Run (1971)

    Ultima fugă

    Un fost șofer al celor certati cu legea din Chicago, s-a retras si duce acum o viață liniștită într-un sat de pescari portughez. I se cere sa faca un ultim drum care implică conducerea unui mafiot periculos și a prietenei lui în Franța.

    Regia: John Huston, Richard Fleischer
    4 0
    6.6
  • See No Evil (1971)

    Colecționarul de ochi

    Regia: Richard Fleischer
    4 0
    6.6
  • Regia: Richard Fleischer
    8 0
    7.5
  • Reconstituirea zilei de 7 decembrie 1941, când a fost bombardată baza militară Pearl Harbor, acest film se remarcă printr-o rară intensitate dramatică, dar mai ales prin obiectivitate, fiecare parte beligerantă pledând pentru sine.

    Regia: Richard Fleischer, Kinji Fukasaku, Toshio Masuda
    Oscar-uri:
    30 0
    7.5
  • The Boston Strangler (1968)

    Ucigasul din Boston

    Regia: Richard Fleischer
    12 2
    7.1
  • Fantastic Voyage (1966)

    Călătorie fantastică

    Regia: Richard Fleischer
    Oscar-uri:
    13 1
    6.8