Filmele regizate de Richard Lester

  • Richard Lester

    Richard Lester

    92 de ani
    Data nașterii: 19.01.1932
    Locul nașterii: Philadelphia, Pennsylvania, U.S.
  • The Return of the Musketeers (1989)

    Întoarcerea muschetarilor

    Legendarii muschetari D’Artagnan, Athos, Phortos si Aramis sunt din nou la datorie, gata sa lupte pentru adevar si dreptate.

    Regia: Richard Lester
    39 0
    5.9
  • Superman III (1983)

    Desi s-a infruntat cu trei ticalosi super puternici de pe planeta sa, Superman a salvat omenirea. Dar oare poate super puterea sa-i faca fata unui circuit diabolic al unui computer criminal?! Adica Gus Gorman (Richard Pryor), o inteligenta...

    Regia: Richard Lester
    38 3
    5.0
  • Superman II (1980)

    De aceasta data, Superman are de neutralizat, pe langa Lex Luthor, care evadeaza din inchisoare, si 3 criminali inraiti, care nimeresc pe Pamant chiar de pe planeta sa natala, Krypton, in urma unei explozii nucleare ce ii elibereaza din Phantom Zone.

    Regia: Richard Lester
    32 1
    6.8
  • Superman acceptă să renunțe la puterile lui, pentru a se căsători cu Lois, fără să știe că trei criminali Kriptonieni, pe care chiar el i-a eliberat fără chibzuială, plănuiesc să cucerească Pământul.

    Regia: Richard Lester, Richard Donner
    5 0
    7.6
  • Butch and Sundance: The Early Days (1979)

    Butch și Sundance: Primele zile

    Un fel de prequel al mult mai cunoscutului "Butch Cassidy and the Sundance Kid"... in care putem urmari vietile celor doi nelegiuiti inainte de evenimentele portretizate cu ajutorul cuplului Newman/Redford.

    Regia: Richard Lester
    3 0
    5.7
  • Cuba (1979)

    Sean Connery si Brooke Adams se afla in fruntea unei distributii de prima mana in aceasta poveste intensa despre doua vechi iubiri prinse la un loc in mijlocul haosului, furiei si entuziasmului revolutiei din Cuba.

    Regia: Richard Lester
    7 1
    5.6
  • Robin and Marian (1976)

    Robin și Marian

    Robin Hood si prietenul sau, Micul John, se intorc in padurea lor, Sherwood, satui de cruciade si brutalitatea lor. Ei sunt informati de vechii lor prieteni, Friar Tuck si Will Scarlett, ca Maid Marian traieste acum ca stareta la o manastire.

    Regia: Richard Lester
    20 3
    6.5
  • The Four Musketeers (1975)

    Cei patru muschetari

    "Ecranizarea lui Lester ramane o spirituala parodie, nu atat a cavalerilor francezi, cat a genului de capa si spada (a la Fanfan) in care au stralucit tot ei, francezii." - Alice Manoiu - 1976 (Cinema)

    Regia: Richard Lester
    32 0
    6.9
  • Juggernaut (1974)

    Teroare pe "Britannic"

    Un terorist cere o suma mare de bani de la o companie de navigatie, ce are in dotare un luxos transatlantic de croaziera, aflat in cursa, cu peste o mie de oameni la bord. Teroristul ameninta ca va detona cele sapte bombe ascunse pe vapor.

    Regia: Richard Lester
    6 0
    6.6
  • The Three Musketeers (1974)

    Cei trei muschetari

    Tânărul d'Artagnan vine la Paris, pentru a intra în serviciul regelui. Abia sosit în capitală, el reușește performanța de a fi provocat la duel, în aceeași zi, de trei bărbați - Athos, Portos și Aramis, care se dovedesc a fi muschetari ai regelui.

    Regia: Richard Lester
    49 0
    7.1
  • Petulia (1968)

    Aflat in plin proces de divort, medicul Archie Bollen e derutat de faptul ca toate relatiile lui – cu familia, prietenii si cunostintele – s-au schimbat in urma despartirii de sotia sa. Starea de confuzie ii e sporita de aparitia in viata lui a...

    Regia: Richard Lester
    4 2
    6.9
  • How I Won the War (1967)

    Cum am câștigat războiul?

    O satiră despre experiențele unui pluton al Armatei Britanice încorporat în cel de-al doilea Război Mondial. Comandantul plutonului, Locotenent Goodbody, este un Don Quixote bine intenționat, care nu învață niciodată din experiență.

    Regia: Richard Lester
    3 0
    5.5
  • A Hard Day's Night (1964)

    Noaptea unei zile grele

    Erau deja celebri, dar inca nu ajunsesera simboluri culturale. O zi relativ obisnuita din viata celor patru magnifici: muzica, umor britanic, repetitii, admiratori innebuniti, petreceri Londra anilor '60 si iarasi muzica. Beatlemania asa cum a...

    Regia: Richard Lester
    11 2
    7.5