Filmele regizate de Richard Pearce

  • Richard Pearce

    Richard Pearce

    81 de ani
    Data nașterii: 25.01.1943
    Locul nașterii: San Diego, California, USA
  • Fatal Contact: Bird Flu in America (2006)

    America în carantină

    A inceput cu un singur om, dar ar putea sa fie sfarsitul omenirii. Un barbat este infectat cu gripa aviara. In corpul lui virusul sufera niste transformari si devine transmisibil de la om la om. Iar boala, incurabila si fatala.

    Regia: Richard Pearce
    1 2
    4.8
  • Witness Protection (1999)

    Martor sub protecție

    Cum e să-ți iei rămas bun de la toți și de la toate lucrurile cunoscute? Să ți se piardă urma? Să nu mai exiști? O familie va experimenta toate aceste lucruri pe parcursul a cinci zile în care se află în programul de protecție a martorilor.

    Regia: Richard Pearce
    0 0
    6.2
  • Leap of Faith (1992)

    Vânzătorul de iluzii

    Într-o demonstratie actoriceascã de fortã, Steve Martin interpreteazã rolul reverendului Jonas Nightengale, un pungas alunecos ca o nevãstuicã, ce promite izbãvirea în schimbul unei donatii cãtre convoiul sãu preotesc.

    Regia: Richard Pearce
    4 0
    6.1
  • The Long Walk Home (1990)

    Lungul drum către casă

    Filmul prezintă evenimentele din perioada 1955-1956 din Montgomery, Alabama, când negrii au boicotat transportul în comun, reluând eternul subiect al discriminării rasiale. Un film despre drepturile omului, umanitate și egalitate.

    Regia: Richard Pearce
    4 0
    7.3
  • No Mercy (1986)

    Fără milă

    Politistul Eddie Jillette (Richard Gere) accepta sa demaste afacerile criminale ale unei bande din New Orleans. Cand partenerul sau e asasinat,, singura persoana care-i poate oferi informati este seducatoarea Michel Duval (Kim Basinger).

    Regia: Richard Pearce
    27 0
    5.7