Filmele regizate de Rob Cohen

  • Rob Cohen

    Rob Cohen

    75 de ani
    Data nașterii: 12.03.1949
    Locul nașterii: Cornwall, New York, USA
  • The Hurricane Heist (2018)

    Cod roșu de jaf

    Suntem în anul 1992. O nefericită întorsătură a destinului face ca Bruce Ruthledge, vânător profesionist de uragane să-și piardă viața, lăsându-și cei doi fii, Will și Breeze, în voia sorții.

    Regia: Rob Cohen
    165 26
    5.1
  • The Boy Next Door (2015)

    Băiatul din vecini

    Claire Peterson (Jennifer Lopez) tocmai a ieşit dintr-un divorţ şi se concentrează pe activitatea de profesoară în încercarea de a uita mariajul eşuat.

    Regia: Rob Cohen
    14 3
    4.7
  • Alex Cross (2012)

    Detectivul Alex Cross

    Alex Cross, celebrul detectiv psiholog din romanele lui James Petterson, face trecerea pe marele ecran în interpretarae lui Tyler Perry. Neîntrecut în a citi indicii, Alex Cross dă de probleme când în cale îi iese un criminal în serie sadic.

    Regia: Rob Cohen
    16 6
    5.2
  • The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)

    Mumia: Mormântul împăratului Dragon

    Primul imparat chinez, Qin Shi Huang, este cel cu care trebuie sa lupte Rick si fiul sau Alex in acest al doilea sequel al aventurilor arheologului. Dupa Al Doilea Razboi Mondial, cei doi sunt atrasi de mormintele interzise din China.

    Regia: Rob Cohen
    74 3
    5.2
  • Stealth (2005)

    Pe furiș

    Marina Americana creeaza un avion de lupta pilotat de un computer. Avionul-prototip ajunge in Pacific pentru a invata manevre de lupta. Dar cand computerul isi creeaza propria constiinta, va trebui oprit inainte de a declansa un razboi...

    Regia: Rob Cohen
    23 0
    5.1
  • xXx (2002)

    Triplu X

    Un sportiv de performanta este recrutat de guvern pentru o misiune speciala in Rusia. Un film de actiune exploziv de regizorul filmului "Furios si iute" (The Fast and the Furios).

    Regia: Rob Cohen
    61 1
    5.8
  • The Fast and the Furious (2001)

    Furios și iute

    Două bande rivale luptă pentru supremația străzilor din Los Angeles. Un polițist este infiltrat printre ei ...multă acțiune inserată între curse ilegale de mașini

    Regia: Rob Cohen
    128 0
    6.8
  • The Skulls (2000)

    Societatea secretă

    Toby este acceptat în grupul secret si exclusivist al Universitãtii Yale. Cel mai bun prieten al sãu este ucis cand este prins dînd târcoale locului de întâlnire al acestui grup, iar Toby îsi dã seama ca acolo se întâmplã lucruri ciudate.

    Regia: Rob Cohen
    10 2
    5.6
  • The Rat Pack (1998)

    Intre anii '50 – '60, Frank Sinatra a fost capul unei bande scandaloase, „Rat Pack". El, impreuna cu Dean Martin și alții lucrau si cantau impreuna. Filmul portretizeaza relatia lor dar si cu clanul Kennedy, Marilyn Monroe, Sam Giancano, FBI.

    Regia: Rob Cohen
    3 0
    6.6
  • Daylight (1996)

    Panică în tunel

    O explozie de uriașă blochează amândouă ieșirile marelui tunel subacvatic dintre Manhattan și New Jersey, iar un grup de supraviețuitori rătăciți și disperați se pomenește într-un infern al dezintegrării rapide, undeva sub apele râului Hudson.

    Regia: Rob Cohen
    30 0
    5.9
  • DragonHeart (1996)

    Inimă de dragon

    Povestea legaturii dintre Bowen, candva un luptator neinfricat, si o creatura de 18 picioare inaltime si 43 de picioare lungime, un dragon pe nume Draco, care i se va alatura in lupta pentru eliberarea tarii de sub tiranica stapanire a lui Einon.

    Regia: Rob Cohen
    21 0
    6.4
  • Dragon: The Bruce Lee Story (1993)

    Dragonul: Viața lui Bruce Lee

    Filmul se bazeaza in intregime pe relatarile vaduvei Linda Lee Caldwell si e o poveste fascinanta ce reda viata trepidanta a lui Bruce Lee, maestrul luptelor martiale care era pe punctul de a deveni star international cand a murit, in mod misterios.

    Regia: Rob Cohen
    12 0
    7.0