Filmele regizate de Rob Minkoff

  • Rob Minkoff

    Rob Minkoff

    61 de ani
    Data nașterii: 11.08.1962
    Locul nașterii: Palo Alto, California, U.S.
  • Paws of Fury: The Legend of Hank (2022)

    Animăluțe furioase: Legenda lui Hank

    Hank, un câine adorabil cu capul în nori își dorește să devină maestru samurai și pornește în căutarea destinului său. Din păcate pentru el, ceea ce găsește în schimb este un oraș ciudat și neprimitor denumit Kakamucho. Acolo, fără să vrea, iese...

    Regia: Rob Minkoff, Chris Bailey, Mark Koetsier
    25 2
    5.7
  • Mr. Peabody & Sherman (2014)

    Dl. Peabody și Sherman

    Filmul vorbeşte despre cea mai deşteaptă creatură din lume ce se întâmplă să fie un câine. Când "stăpânul" său alege să folosească fără permisiune maşina timpului, în istorie încep să apară schimbări, iar lucrurile scapă de sub control.

    Regia: Rob Minkoff
    5 0
    6.8
  • Flypaper (2011)

    Marele jaf

    Tripp Kennedy (Dempsey) intră într-o bancă aproape de ora închiderii, tocmai când două bande diferite încearcă s-o jefuiască. În timpul unor schimburi de focuri, Tripp încearcă s-o protejeze pe Kaitlin, o casieriță a băncii de care s-a îndrăgostit.

    Regia: Rob Minkoff
    8 2
    6.3
  • The Forbidden Kingdom (2008)

    Regatul interzis

    Un adolescent fascinat de filme kung-fu ajunge ca prin minune în trecut după ce găseşte băţul de luptă al regelui. Tânărul Jason îl întâlneşte pe Lu Yan, cel ce-i va fi aproape în periculoasa aventură, aceea de a-l readuce la viaţă pe Regele Maimuţă.

    Regia: Rob Minkoff
    35 1
    6.5
  • The Haunted Mansion (2003)

    Casa bântuită

    Jim Evers (Eddie Murphy), un agent imobiliar si soția acestuia, Sara, primesc un telefon la miezul nopții de la însuși proprietarul conacului, Edward Gracey, care își anunță intenția de a vinde proprietatea. Jim adulmecă afacerea.

    Regia: Rob Minkoff
    14 1
    5.2
  • Stuart Little 2 (2002)

    Șoricelul familiei 2

    În timp ce se întorcea de la școală, Stuart (voce Michael J. Fox) salvează o vrabiuță rănită, Margalo (voce Melanie Griffith), din ghearele unui șoim și o aduce cu el acasă, la familia Little. În scurt timp, Margalo și Stuart devin buni prieteni.

    Regia: Rob Minkoff
    9 0
    5.5
  • Stuart Little (1999)

    Șoricelul familiei

    Doamna Little (Geena Davis), domnul Little (Hugh Laurie) si fiul lor George merg la un orfelinat pentru a adopta un fratior pentru George. In timpul intalnirilor cu copiii de aici, atentia le este atrasa de un soarece pe nume Stuart.

    Regia: Rob Minkoff
    11 0
    6.0
  • The Lion King (1994)

    Regele Leu

    Rafiki, mandrilul shaman, îl prezintă pe Simba, noul născut al regelui Mufasa, unei adunări a animalelor la Pride Rock. Fratele mai tânăr al lui Mufasa realizează ca nu mai este moștenitorul tronului și pune la cale să îi ucidă pe Simba și Mufasa.

    Regia: Roger Allers, Rob Minkoff
    Oscar-uri:
    34 0
    8.5