Filmele regizate de Robert Benton

  • Robert Benton

    Robert Benton

    91 de ani
    Data nașterii: 29.09.1932
    Locul nașterii: Waxahachie, Texas, USA
    Oscaruri:
  • Feast of Love (2007)

    Sărbătoarea iubirii

    Caleidoscopica oda la adresa dragostei si-a tot ce are ea mai amuzant, trist, sexy, nebunesc si extraordinar, Feast of Love este o versiune moderna a Visului unei nopti de vara, care erupe intr-un linistit cartier din Oregon cand profesorul Harry...

    Regia: Robert Benton
    23 0
    6.5
  • The Human Stain (2003)

    Pata umană

    Filmul spune povestea lui Coleman Silk (Hopkins), un profesor dintr-un mic oras din New England. Silk ascunde un secret teribil, care este pe cale sa-i distruga viata linistita.

    Regia: Robert Benton
    24 3
    6.2
  • Twilight (1998)

    Amurg

    Harry Ross, detectiv particular, este împușcat în mod accidental de adolescenta Mel, în timp ce acesta încearca să o ducă înapoi acasă. 2 ani mai târziu, lefter și divorțat, Harry trăiește într-un mic apartament situat pe domeniul părinților lui Mel.

    Regia: Robert Benton
    25 1
    6.2
  • Nobody's Fool (1994)

    Prostul nimănui

    In Nobody's Fool, Paul Newman interpreteaza rolul unui betiv inveterat, genul de om liber si detasat de responsabilitatile vietii. Eroul filmului este angajatul unui constructor local, care flirteaza ocazional cu sotia acestuia si locuieste cu...

    Regia: Robert Benton
    22 0
    7.3
  • Adaptare dupa romanul lui E.L. Doctorow. In violentul New York al anilor '30, Billy Bathgate, satul de saracie, accepta sa intre in banda gangsterului Dutch Schultz si sa devina mana lui dreapta. Billy va afla insa curand ca alegerea il poate...

    Regia: Robert Benton
    15 0
    5.9
  • Nadine (1987)

    Nadine si Vernon Hightower (Kim Basinger si Jeff Bridges) sunt in pragul unui divort amiabil, iar Vernon are deja o alta logodnica cand Nadine ii cere ajutorul ca sa recupereze niste poze compromitatoare de la un fotograf dubios.

    Regia: Robert Benton
    10 0
    5.5
  • Places in the Heart (1984)

    Locuri in inima

    Dupa ce sotul ei e ucis accidental de un betiv, Edna (Sally Field), mama a 2 copii, ramane fara nici un mijloc de trai si e nevoita sa infrunte creditorii care ii bat la usa. Femeia jura cu indaratnicie sa nu vanda niciodata ferma.

    Regia: Robert Benton
    Oscar-uri:
    8 0
    7.4
  • Still of the Night (1982)

    Tenebrele nopții

    Enigmatica Brooke Reynolds este o femeie care pare sa semene moartea in jurul ei. Tatal ei moare in conditii misterioase, amantul este ucis, iar pshihologul acestuia, dr. Sam Rice, fermecat la randul lui de Brooke, simte ca este urmatorul pe lista.

    Regia: Robert Benton
    10 2
    6.0
  • Kramer vs. Kramer (1979)

    Kramer contra Kramer

    Este o melodrama despre un cuplu care divorteaza si se bate in justitie pentru custodia copilului.

    Regia: Robert Benton
    Oscar-uri: x 5
    21 0
    7.8