Filmele regizate de Robert Harmon

  • Robert Harmon

    Robert Harmon

    71 de ani
    Data nașterii: 01.01.1953
    Locul nașterii: White Plains, New York, USA
  • Jesse Stone: Lost in Paradise (2015)

    Jesse Stone: pierdut în Paradise

    Jesse Stone investighează moartea unei alte victime a unui criminal în serie din Boston. Presupusul ucigaș a fost capturat, dar Stone crede că este vorba de altceva care pune în pericol mai multe vieți.

    Regia: Robert Harmon
    16 2
    7.2
  • Jesse Stone: Benefit of the Doubt (2012)

    Jesse Stone: Prezumția de nevinovăție

    Când două crime șocante zguduie liniștitul oraș Paradise, seriful Stone este obligat să se întoarcă la muncă. De vreme ce din departamentul lui au plecat toți foștii lui colegi, va trebui să se bazeze pe formidabila lui intuiție ca să rezolve cazul.

    Regia: Robert Harmon
    5 1
    7.0
  • November Christmas (2010)

    Crăciun în noiembrie

    Regia: Robert Harmon
    8 0
    7.5
  • Jesse Stone: No Remorse (2010)

    Jesse Stone: Fără remușcări

    Șeful poliției, Jesse Stone, care a fost suspendat de către Consiliul Orașului Mass Paradise, începe munca pe cont propriu pentru prietenul său, comandantul Healy de la Omucideri, prin anchetarea unor serii de crime din Boston.

    Regia: Robert Harmon
    7 0
    7.2
  • Jesse Stone: Thin Ice (2009)

    Misiunea lui Jesse Stone

    Jesse şi căpitanul Healy sunt împuşcaţi în timpul unei operaţiuni. Între timp, o scrisoare încriptată o conduce pe mama unui copil răpit la Stone. Deşi fiul ei a fost declarat mort, femeia speră că poliţistul va redeschide cazul.

    Regia: Robert Harmon
    7 0
    7.1
  • Jesse Stone: Sea Change (2007)

    Jesse Stone: în ape tulburi

    Când relația lui Jesse Stone, Șefului Poliției, cu fosta lui sotie se înrăutățește, acesta se teme că va recidiva în alcoolism. Pentru a nu se mai gandi la problemele personale, Jesse începe să lucreze la un caz nerezolvat de crima.

    Regia: Robert Harmon
    9 0
    7.1
  • Jesse Stone: Death in Paradise (2006)

    Pe urmele vinovatului

    Dupa ce cadavrul unui adolescent de 14 ani este gasit pe malul raului Paradise din Massachusetts, seful politiei, Jesse Stone si subalternul lui, Simpson incep sa caute indicii...

    Regia: Robert Harmon
    14 0
    7.1
  • Jesse Stone: Night Passage (2006)

    Orasul suspiciunilor

    Dupa ce divorteaza si isi pierde postul de politist in Brigada de Omucideri din L.A., Jesse Stone strabate tara si ajunge in Paradise, Massachusetts, un orasel aparent linistit, unde este recrutat de autoritatile locale si devine seful politiei.

    Regia: Robert Harmon
    8 0
    7.2
  • Jesse Stone: Stone Cold (2005)

    Misiune riscantă

    Un fost detectiv din L.A a lasat in urma marele oras si a devenit sef de politie intr-un orasel pescaresc. In momentul in care are loc o serie de crime si o fata de liceu este violata, este nevoit sa-si infrunte proprii demoni pentru a rezolva cazul.

    Regia: Robert Harmon
    19 0
    7.1
  • Ike: Countdown to D-Day (2004)

    Ike: Ziua Z

    Tom Selleck este generalul Dwight D. Eisenhower. Intriga il urmareste pe general in cele trei luni care au dus la decisiva invazia ce va intoarce soarta celui de-al doilea razboi mondial in favoarea aliatilor.

    Regia: Robert Harmon
    7 2
    7.1
  • Highwaymen (2004)

    Urmărire pe autostradă

    De la uciderea sotiei sale, in urma cu cinci ani, Rennie Cray nu a incetat sa caute ucigasul care i-a schimbat intreaga viata. Omul pe care il cauta este un pshihopat in scaunul cu rotile.

    Regia: Robert Harmon
    15 1
    5.6
  • They (2002)

    Wes Craven prezintă: Ei

    Dupa ce a fost martora unui accident groaznic, Julia Land (Laura Regan), o studenta in ultimul an la psihologie, a ajuns la concluzia ca tot ceea ce o speria atunci cand era copil acum a devenit realitate. Si ce e cel mai rau, este faptul ca pare...

    Regia: Robert Harmon
    3 1
    4.8
  • The Crossing (2000)

    Punctul de trecere

    In preajma Craciunului lui 1776, in mai putin de sase luni de cand coloniile americane au pornit lupta impotriva englezilor, Armata Continentala suferise infrangeri tragice, fiind la un pas de capitulare. Ajuns pe malul raului Delaware, generalul...

    Regia: Robert Harmon
    2 0
    7.1
  • Gotti (1996)

    Gotti este povestea semi-biografică a lui John Gotti (interpretat de Armand Assante), șeful criminal al familiei mafiote Gambino. Drama urmărește nu numai sângeroasa acensiune a lui Gotti, ci și eforturile depuse de agenții FBI pentru a-l aduce în...

    Regia: Robert Harmon
    24 0
    7.2
  • Nowhere to Run (1993)

    Fără scăpare

    Van Damme își croiește drum cu pumnii către inima unei văduve aflate în pericol. El joacă rolul unui deținut evadat care renunță la planurile proprii de a-și continua fuga cu avionul pentru a împiedica un latifundiar avar să fure ferma tinerei femei.

    Regia: Robert Harmon
    40 0
    5.7