Filmele și serialele regizate de Robert Rodriguez

 • Robert Rodriguez

  Robert Rodriguez

  53 de ani
  Data nașterii: 20.06.1968
  Locul nașterii: San Antonio, Texas, USA
 • We Can Be Heroes (2020)

  Vom Fi Eroi

  Când extratereștrii invadatori îi răpesc pe supereroii pământeni, guvernul îi ascunde pe copiii acestora într-o locuință secretă protejată. Dar Missy Moreno, isteața fiică a lui Marcus Moreno, va face orice pentru a-și salva tatăl.

  Regia: Robert Rodriguez
  7 2
  4.7
 • Alita: Battle Angel (2019)

  Alita: Îngerul războinic

  Alita, o tânără cyborg fără amintiri, realizează că are o cunoaștere instinctivă a artelor marțiale Panzer Kunst. Căutându-și amintirile, Alita străbate ținuturile pustiite ale lumii dominate de prezența obsedantă a minunatului oraș plutitor Tiphares

  Regia: Robert Rodriguez
  515 29
  7.3
 • Scenariul: Robert Rodriguez, F.M. De Marco, Michael Hefferon
  0 0
  5.1
 • Sin City: A Dame to Kill For (2014)

  Sin City: Am ucis pentru ea

  În întunecatul oraș Sin City, Dwight plănuiește răzbunarea împotriva femeii care l-a trădat, Ava Lord, în timp ce Nancy încearcă să treacă peste moartea lui Hartigan. A Dame to Kill For este continuarea filmului de succes Sin City.

  Regia: Frank Miller, Robert Rodriguez
  32 2
  6.5
 • From Dusk Till Dawn: The Series (2014)

  De la apusul la răsăritul soarelui

  În acest serial original, bazat pe horrorul cult al lui Robert Rodriguez, doi frați jefuitori de bănci ajunși în Mexic au de-a face cu polițiști răzbunători și cu demoni.

  Scenariul: Robert Rodriguez
  25 4
  6.9
 • Machete Kills (2013)

  Machete: Ucigaș meseriaș

  În Machete Kills, Danny Trejo revine în partitura ex-agentului federal recrutat acum de către Președintele Statelor Unite ale Americii (Charlie Sheen) pentru a duce la capăt o misiune ce ar fi imposibilă pentru oricare alt om de pe Pământ.

  Regia: Robert Rodriguez
  24 0
  5.6
 • Spy Kids 4-D: All the Time in the World (2011)

  Copiii spioni: Safirul timpului

  La prima vedere, Marissa Cortez Wilson are tot ce isi doreste - este casatorita cu un faimos reporter de televiziune ce „vaneaza” spioni, are un copil si doi gemeni vitregi. Dar, in realitate, face fata celei mai mari provocari din viata ei.

  Regia: Robert Rodriguez
  5 0
  3.5
 • Machete (2010)

  Macete

  Asasinul profesionist Machete este angajat de niste oameni sa ucida un senator. Dar, la locul faptei, in momentul cand este cat pe aci sa traga, observa pe cineva care tinteste inspre el si realizeaza ca a fost tras pe sfoara.

  Regia: Robert Rodriguez, Ethan Maniquis
  21 0
  6.6
 • Shorts (2008)

  Piatra fermecată

  Toe are 11 ani si sta in Black Falls, o suburbie banala ai carei locuitori lucreaza cu totii pentru compania Black Box, producatoarea celui mai la moda gadget. Dar Toe isi da seama ca Black Box nu e cea mai tare gaselnita tehnologica in momentul...

  Regia: Robert Rodriguez
  1 0
  4.7
 • Planet Terror (2007)

  Planet Terror înfățișază lupta dintre o armată de zombi și supraviețuitorii speciei umane, hotărâți să lupte până la capăt. Cherry, o femeie cu o armă automată în loc de picior, și partenerul ei sunt cei mai fioroși apărători ai oamenilor.

  Regia: Robert Rodriguez
  18 2
  7.0
 • Grindhouse (2007)

  Planeta terorii

  Quentin Tarantino şi Robert Rodriquez şocheaza din nou cu acest omagiu adus thriller-elor de categorie B, pline de sex şi violenţă, proiectate de obicei în cinematografe specializate denumite "grind houses". Filmul e compus din două lungmetraje:...

  Regia: Eli Roth, Quentin Tarantino, Robert Rodriguez
  15 3
  7.5
 • The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D (2005)

  Aventurile lui Sharkboy și Lavagirl în 3-D

  O alta aventura de familie de la regizorul de succes al filmului „Spy Kids”, „The Adventures Of Sharkboy And Lavagirl” ofera distractie nonstop si ii aduce in prim plan pe favoritii Hollywood-ului: David Arquette, Kristin Davis si George Lopez.

  Regia: Robert Rodriguez
  0 0
  3.7
 • Sin City (2005)

  Bine ați venit în Sin City. Acest oraș atrage bandiții, corupții și suferinzii. Unii îl numesc întunecat. Dur. Pe de altă parte, alții îl numesc "casă". Polițiști necinstiți. Femei sexy. Gardieni disperați. Unii caută răzbunarea. Alții salvarea.

  Regia: Frank Miller, Quentin Tarantino, Robert Rodriguez
  29 4
  8.0
 • Spy Kids 3-D: Game Over (2003)

  Copii spioni 3-D: Joc terminat

  În cea mai primejdioasă misiune a lor, Copiii Spioni sunt gata să intre într-o nouă dimensiune: a treia dimensiune. În “Spy Kids 3D: Sfârșitul Jocului”, tehnologia digitală tridimensională aduce ceva nou în efectele speciale de acțiune

  Regia: Robert Rodriguez
  4 0
  4.3
 • Once Upon a Time in Mexico (2003)

  A fost odată în Mexic

  Rănit, hăituit și înspăimântat de o tragedie, El Mariachi s-a retras departe de lume. E forțat să iasă din ascunzatoare atunci când Sands, un agent CIA corupt, îl recrutează pentru a dejuca un complot ce-l vizează pe președintele Mexicului.

  Regia: Robert Rodriguez
  31 2
  6.4