Filmele regizate de Robert Schwentke

  • Robert Schwentke

    Robert Schwentke

    56 de ani
    Data nașterii: 15.02.1968
    Locul nașterii: Stuttgart, Germany
  • Snake Eyes: G.I. Joe Origins (2021)

    G.I. Joe: Snake Eyes

    G.I. Joe: Snake Eyes îl are ca protagonist pe Henry Golding în rolul lui Snake Eyes, un singuratic ambițios care e primit în rândurile clanului japonez Arashikage după ce îi salvează viața celui care urma să devină liderul clanului.

    Regia: Robert Schwentke
    176 17
    5.4
  • The Captain (2017)

    Căpitanul

    Un film după un caz real petrecut în aprilie 1945. Spre sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, un tânăr soldat german scapă ca prin urechile acului de prigoana unui căpitan nazist în căutarea dezertorilor. Apoi, într-o mașină împotmolită la...

    Regia: Robert Schwentke
    79 8
    7.3
  • Allegiant (2016)

    Seria Divergent: Allegiant

    După cutremurătoarea revelație din Insurgent, Tris și Four sunt obligați să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară orașul Chicago.

    Regia: Robert Schwentke
    98 2
    5.7
  • The Divergent Series: Insurgent (2015)

    Seria Divergent: Insurgent

    După evenimentele din Divergent, un război nimicitor între cele patru facțiuni stă să înceapă. Demascați ca fiind Divergenți, Tris și Four sunt acum în postura de fugari, vânați de liderul avid de putere al facțiunii Erudiților (Kate Winslet).

    Regia: Robert Schwentke
    90 3
    6.2
  • R.I.P.D. (2013)

    Copoi pentru strigoi

    Comedie de acțiune supranaturală despre doi polițiști morți și... nu prea... care sunt înrolați pentru a prinde și a duce înapoi la locul lor sufletele care au fugit din fața Judecății de Apoi și care nu vor să părăsească Pământul în liniște și pace.

    Regia: Robert Schwentke
    66 0
    5.6
  • Red (2010)

    Greu de pensionat

    Un fost agent CIA compensează aventurile de odinioară cu o existenţă cât mai liniştită. Problemele încep în ziua când un asasin încearcă să-l ucidă. Frank apelează la echipa sa de odinioară (Freeman, Mirren, John Malkovich) pentru a lichida asasinul.

    Regia: Robert Schwentke
    96 1
    7.0
  • The Time Traveler's Wife (2009)

    Soția călătorului în timp

    Filmul spune povestea unei iubiri care transcende timpul. Clare l-a iubit pe Henry pe parcursul întregii sale vieţi. Ea crede că destinul lor este să fie împreună, chiar dacă nu are niciun control asupra momentului când iar vor fi separaţi...

    Regia: Robert Schwentke
    32 4
    7.1
  • Flightplan (2005)

    Jurnalul de bord

    In avionul de la Berlin la New York, Kyle Pratt (Jodie Foster) se confrunta cu cel mai cumplit cosmar al oricarei mame, cand fetita ei Julia (Marlene Lawston) dispare in timpul zborului.

    Regia: Robert Schwentke
    18 1
    6.3